Драшко Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 пре 39 минута, Иван ♪♫ рече Hmm, prvi put da mogu da podnesem ovakvu harmoniju. Sve do sada sto sam cuo na temu takve (anti)harmonije je obicno djubre. Ali ovo mi je zadrzalo paznju, valjda je bilo potrebno da cujem iz ruke neke domace duse. na koju kompoziciju mislis? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Sinovi na Radojku i Tineta izvode Rajicica Inace Zoran je zavrsio i violinu i klavir Kafanski amater and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 пре 52 минута, Драшко рече na koju kompoziciju mislis? Zadnjih par sto si postavio. A slusam sad i kanal, nisam znao za njega ranije Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Септембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2019 Agaton Vuzman, Драшко and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 3 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 Dobro delo! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2019 Radmila Stojanovic Kiriluk, Nislijka sad zivi u USA u Phoenix Izvodi Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 Tatjana Milosevic (predavala nam na studijama analizu muzickog dela) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 пре 3 минута, Драшко рече Tatjana Milosevic (predavala nam na studijama analizu muzickog dela) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 пре 3 минута, Istopljeni kamen рече minimalizam, sta ces i malo bum tres Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=IaZf5FMXit4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 пре 2 минута, Драшко рече https://www.youtube.co m/watch?v=IaZf5FMXit4 Ovo mi je odlično...jurnjava, frka, I ostalo.' Tačno vidim...imam sliku...pa onda malo zastane da ispita kako to sve zvuči...pa onda opet po svom.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 пре 7 минута, Istopljeni kamen рече Ovo mi je odlično...jurnjava, frka, I ostalo.' Tačno vidim...imam sliku...pa onda malo zastane da ispita kako to sve zvuči...pa onda opet po svom.. Znam Ivana kompozitora lično Cool lik Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=01_sRDF0UcM Kaliopi је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=RKKd3_ZlHaA Kaliopi је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука