Лидија Миленковић Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Биће њима 'вако https://24.media.tum...w4lp0o1_250.gif :good2: men875847'0789 Драгана. and LISA је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 smiley-dance007 хаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Шта мислите о томе што жене конзумирају алкохол? Слажете ли се са овим '' Прије су дјевојке знале кувати као мајке, а сад пију као отац'' ? Шта мислите кад видите пијану дјевојку, а шта кад видите пијаног мушкарца? Уреду је ако је умерено. Да, част изузецима, али стварно је тако. Девојке, девојчице, моје годиште и млађе пију алкохол у неограниченим количинама, скоро па више него ми, мушкарци. А понашају се веома неприкладно. Знају само чај и кафу да скувају и то можда... Кад видим пијаног мушкарца запитам се која га је мука натерала да се напије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Уреду је ако је умерено. Да, част изузецима, али стварно је тако. Девојке, девојчице, моје годиште и млађе пију алкохол у неограниченим количинама, скоро па више него ми, мушкарци. А понашају се веома неприкладно. Знају само чај и кафу да скувају и то можда... Кад видим пијаног мушкарца запитам се која га је мука натерала да се напије... Уреду је ако је умерено. Да, част изузецима, али стварно је тако. Девојке, девојчице, моје годиште и млађе пију алкохол у неограниченим количинама, скоро па више него ми, мушкарци. А понашају се веома неприкладно. Знају само чај и кафу да скувају и то можда... Кад видим пијаног мушкарца запитам се која га је мука натерала да се напије... Уреду је ако је умерено. Да, част изузецима, али стварно је тако. Девојке, девојчице, моје годиште и млађе пију алкохол у неограниченим количинама, скоро па више него ми, мушкарци. А понашају се веома неприкладно. Знају само чај и кафу да скувају и то можда... Кад видим пијаног мушкарца запитам се која га је мука натерала да се напије... Зар га мора мука натјерати да пије? Не може се напити од радости? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Знају само чај и кафу да скувају и то можда... А шта ти знаш да скуваш? DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Зар га мора мука натјерати да пије? Не може се напити од радости? Не мора, пије се и од радости али је то реткост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 А шта ти знаш да скуваш? И чај и кафу. Trifke, Ђуро Станивук, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Мај 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 А шта ти знаш да скуваш? А шта ти знаш да скуваш? Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 А шта ти знаш да скуваш? Misliš ja ? Ja sve znam,ali je samo pitanje kako. Ja sve hoću,ali mi ništa ne ide.Sve počnem,sve se iskomplikuje. Šalim se. Mislim da samo glupa osoba ne zna da kuva.Kuvanje je jedna prosta stvar,najviše stvar iskustva,i to svako zna, s v a k o, samo niko neće da prizna. A nije sramota kad neko zna da kuva,zaista,sramota je ako nekog mrzi. Alkohol goji. I to je možda jedina stvar zbog koje će žene prestati da piju. "Od žestine do debljine ". Alkohol d e f i ni t i v n o nije zdrav ni za jedan pol,ali na žene deluje brže. Bez obzira na sve argumente koji lepši pol može da izmisli ,a posebno na narodnu pesmu ,kakva je npr. i pesma Nadžnjeva se momak i devojka.... ...alkohol treba koristiti samo o medicinske svrhe. Nadžnjeva se momak i devojka: Momak nažnje dvadeset i tri snopa, A devojka dvadeset i četiri. Kad uveče o večeri bilo, Momak pije dvadeset i tri čaše, A devojka dvadeset i četiri. Kad ujutru beo dan osvanu, Momak leži ni glave ne diže, A devojka sitan vezak veze Данче*, Trifke and Пг је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Mislim da ste preuozbiljili ovu pricu.Kakvo pijenje od muke,ja cesce pijem kad mi je super,kad hocu da se proveselim itd.Naravno da nije dobro ni zdravo biti alkoholicar,to je sigurno na stetu,ali alkohol moze biti i na korist,sto da ne.Sto se tice ovoga za zene,sve zavisi kako kome stoji.Nekad i zene i muskarci "na alkoholu" mogu da mi se zgade ali ima ljudi i koji se bas dobro nose sa tim... I kakve crne zalopojke,ko jos to slusa.Aj ziveli! feeble and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 А шта ти знаш да скуваш? Moj dragi bolje kuva od mene, samo neće Данче* and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Ali, pošto potičem iz porodice transgeneracijskih alkoholičara, užasavam se neumerenog pijenja, specijalno kod muškaraca. Što manje alkohola, to bolje... I lično ne pijem, pošto jako slabo podnosim piće, od pola čaše piva već mi je teško da ostanem da stojim Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Mislim da ste preuozbiljili ovu pricu. Kakvo pijenje od muke,ja cesce pijem kad mi je super,kad hocu da se proveselim itd. Nismo preozbiljni,samo smo bolesno realni. Surovo iskreni,ne lažemo se,nema ni smisla to da radimo Svako pijenje od muke ne rešava probleme,samo može da ih stvori. Da li ste znali da se žene najčešće ubijaju u pijanom stanju.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 А шта ти знаш да скуваш? Шта год треба. Ја сам независни и еманциповани мушкарац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука