Млађони Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ovaj sistem vrednosti koji je ovdje, ne zelim ni najcrnjem dusamninu, to je ono sto ja imam reci,a ti se krsti ето ту је твоја неискреност... када се свађаш са мном по форуму то ти је систем који не желиш ни најцрњем душману, то ти страшно смета.. али ти у стварном животу очигледно не смета пуно.. чим живиш у њему а није да немаш избора. ti ih simpatisi zbog para ja cu da pljujem po njima a pare mi trebaju zato i jesam tu, o Управо је тај систем и омогучио теби да те паре који ти требају зарадиш. Као и сваком другом ко живи тамо. То и јесте поента таквих система, да обичним људима као што смо ја и ти помогући да зараде паре и граде своје животе. У пракси то и сам радиш и користиш тај принцип, а са друге стране овде нама на форуму причаш националне его трипове са нуклеаркама у Србији и поносна Србија супер сила.... Па можда... једног дана.. ако имплиментирамо либеларне системе, па нам се држава обогати па и имамо неки утицај и моћ да нас можда неко пита нешто. А то може само тако што омогћи држава обичном грађанину да ради и да ствара... теби, мени, пери, лази, мики, жики.... Тек тад може да размишљамо о нукеларкама.... и јакој Србији... доптле - можеш само да се расправљаш по форуму, да причаш како мрзиш запад, и да бежиш од србије јер овде не можеш да живиш и радиш достојанствено ко човек, а тамо можеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ето ту је твоја неискреност... када се свађаш са мном по форуму то ти је систем који не желиш ни најцрњем душману, то ти страшно смета.. али ти у стварном животу очигледно не смета пуно.. чим живиш у њему а није да немаш избора. pa ja sam iskren potpuno ja ovdje nisam dosao da ostanem i kukam svaki dan sto sam ovdje, ali realizujem neki moj plan, pa lakse podnosim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 pa ja sam iskren potpuno ja ovdje nisam dosao da ostanem i kukam svaki dan sto sam ovdje, ali realizujem neki moj plan, pa lakse podnosim Ниси искрен, захваљући западним вредностима можеш да реализујеш план. Не конзервативним, те вредности би те оставиле на цедилу, него ти за реализацију плана требају управо - либеларне вредности на које кукаш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Управо је тај систем и омогучио теби да те паре који ти требају зарадиш. Као и сваком другом ко живи тамо. То и јесте поента таквих система, да обичним људима као што смо ја и ти помогући да зараде паре и граде своје животе. nista on meni nije specijalno omogucio i realno nema srbija mnogo slabiji standard od njih al su ovdje naduvene cijene pa ja malo glumim kondenzator sa razlikom kapaciteta i tako profitiram, plus varam njihov sistem zato mi se i isplati, da idem po njihovom sistemu ja ne bi ni za cigare imao, covece 75 % mi otimaju od mog mjesecnog prihoda ako bi isao sve po njihovom sistemu, kakav crni sistem, firma mi u mirovanju a ja radim punom parom, ne mogu mi nista.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Ниси искрен, захваљући западним вредностима можеш да реализујеш план. Не конзервативним, те вредности би те оставиле на цедилу, него ти за реализацију плана требају управо - либеларне вредности на које кукаш. nemas ti pojma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 nista on meni nije specijalno omogucio i realno nema srbija mnogo slabiji standard За почетак омогућио је тај стандард. А омогућио ти је да можеш да радиш то што желиш да радиш. Не знам шта би ти више? То и јесте основа свих либеларних идеологија, човек је слободан да делује све док не шкоди другом човеку материјално или физички. covece 75 % mi otimaju od mog mjesecnog prihoda ako bi isao sve po njihovom sistemu, Ај не лажи. Не окрећеш ти милионе па да ти порез на приход буде 75 % oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Ај не лажи. Не окрећеш ти милионе па да ти порез на приход буде 75 % ne budi bezobrazan, ne lazem nista, piutaj bilo koga koliki su mu izdatci ako ima manju firmu u jemackoj, nije sve u porezima, imas samo dva osiguranja koja placas ko svetog petra kajganu, onda imas neke dve kase koje ti se lijepe za svaku fakturu uzimaju ti po desetak posto, zavisi kojom djelatnoscu se bavis, ako ces zaposliti radnika koliko god njega placas toliko te jos izadje sto placas sistemu za njega, prije par dana smo ja i drugar sve zbrajali, jer mu ja nisam vjerovao da je oko 75 % ja sma tvrdio da je oko 60 % i bio sam u krivu ,a ti mi nonsalantno kazes da lazem, ajde milosavljevicu smanji malo dozivljaj.... radnik te kosta recimo 2700 evra a on od toga dobije 1400, al mu stoji bruto 2700 i onda ljudi misle al ovi mlate pare, mlate al malo morgen, vise ti vredi u srbiji 500 evra jos ako imas savoju kucu neg ovdje 2000 . ljudi samo za stan davaju oko 900 evra u prosjeku, a 90 posto stanovnistva je pod kirijom, ako samo jedan radi po sistemu taj bolje da uzme strik da se objesi reko ti je baron to al ti sanjas neki drugi film, ne vjerujes ljudima koji su tu i zive u tom sranju, vise vjerujes cemu,svom libertarijanstvu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 ne budi bezobrazan, ne lazem nista, piutaj bilo koga koliki su mu izdatci ako ima manju firmu u jemackoj, nije sve u porezima Нисам безобразан него лажеш брате мили... нисам ја луд има информација о таксама на интернету. немачка има прогресиван систем опорезивања максимум је 40 % то је за милијардере.. а ти сигурно толико не плаћаш пошто си мали бизнис.. ајде да кажемо да плаћаш 20% И шта сад ти мени оћеш да продаш причу да ти држава још 55 % зараде узме преко осигурања? Другом ти то причај, ја нисам ни луд ни наиван.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Нисам безобразан него лажеш брате мили... нисам ја луд има информација о таксама на интернету. немачка има прогресиван систем опорезивања максимум је 40 % то је за милијардере.. а ти сигурно толико не плаћаш пошто си мали бизнис.. ајде да кажемо да плаћаш 20% И шта сад ти мени оћеш да продаш причу да ти држава још 55 % зараде узме преко осигурања? Другом ти то причај, ја нисам ни луд ни наиван.. jesi bezobrazan i pravis se mutav , lijepo ti rece nisu samo porezi u pitanju , al ti ne citas sta ja pisem.... meni niko nije reko bar 10 godina da lazem , jer ne lazem pa niakda, kolko god to tebi nevjerovatno zvucalo, i necu vise sa tobom d arazgovaram jer si bezobrazan, nemas elementarnog postovanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 jesi bezobrazan i pravis se mutav , lijepo ti rece nisu samo porezi u pitanju , al ti ne citas sta ja pisem Рекох - другом просипај ту причиу како плаћаш у осигурањима 55 % прихода и 20 % у порезима.,.. неком необразованом у кафаници можда... мени - тешко... За раднике ово што си додао порез на приход радницима и остале ствари се одбијају од радникове бруто плате, није никакво узимање из твог џепа већ радниковог. ako samo jedan radi po sistemu taj bolje da uzme strik da se objesi reko ti je baron to al ti sanjas neki drugi film, ne vjerujes ljudima koji su tu i zive u tom sranju, vise vjerujes cemu, А и те билбијине приче батали...дају за стан девесто евра.. па је исто ко у србији ПРоста рачуница. 2 плате 1500 евра је 3 000 евра 900 евра за стан то је 2100 евра за породицу. Све остало исто кошта. са друге стране у Србији две плате по 300 евра - 600 евра укупног прихода - стан 200 евра. Дакле у иностранство просечна породица са двоје зуапослених чланова имају 2100 евра прихода у Србији ајд да кажемо 600.. Те приче о киријама као што рекох - по кафани можете ти и билбија да просипате.. и тако необразованима и наивнима.... ПРоста математика доказује да лупетате... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Рекох - другом просипај ту причиу како плаћаш у осигурањима 55 % прихода и 20 % у порезима.,.. неком необразованом у кафаници можда... мени - тешко... То што плаћаш за раднике, то се радницима одбија од плате, не теби. то није твој трошак, исто тако плата коју плаћаш радницима је плата коју поштено зараде. То не можеш убрајати у "75 % отето од тебе" glup covjek gleda kroz postotke a pametan zbraja sume i racune pa na kraju dodje do postotka sta ide njemu a sta daje drugome, ne moze meni osiguranje u slucaju da sjebem nesto na poslu procentualno biti isto ko nekome ko ima velik mjesecni prihod, meni more ici i do 80 % prihoda, to njih ne zanima, al tebi je to izgleda problem da shvatis... samo pdv je 19% i ove godine ce ga povecati kako najavljuju, a gdje ti je porez na dohodak, on je za obicne smrtnike oko 15% samo na porezima si dosao da ti otimaju trecinu, kad uracunas jos zdravstveno i penziono i kad uracunas ovo osiguranje od stete na poslu dodjes za manju firmu koja vrti 5000- 6000 mjesecno na 75%, nisam pomenuo i onu kasu za djelatnost, ne znam kako se na nasem jeziku zove taj porez, mozda ga i nema, reko sam da necu pricati sa tobom ,ovo je zadnje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 hhahah evo ga opet aqulius demokratija , jesi car, laze ko god kaze da nisi Aquilisu Libertarianus veli da ni tebi nije moguce osporiti tu carsku krunu koja zasija svakim tvojim postom. Bar istinoljubivom coveku nije moguce. Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 glup covjek gleda kroz postotke a pametan zbraja sume i racune pa na kraju dodje do postotka sta ide njemu a sta daje drugome, ne moze meni osiguranje u slucaju da sjebem nesto na poslu procentualno biti isto ko nekome ko ima velik mjesecni prihod, Зна се како се рачунају издаци и како се прави биланс стања. i kad uracunas ovo osiguranje od stete na poslu dodjes za manju firmu koja vrti 5000- 6000 mjesecno na 75%, Кога ли фарбаш? Када се каже "узима ти систем" то је оно што ти немачка држава узима од прихода. на 50 000 евра прихода порез на приход ти је 20 % А ти кажеш да твоја фирма обрће 5 000 6 000 евра? па колики је онда твој порез на приход? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Aquilisu Libertarianus veli da ni tebi nije moguce osporiti tu carsku krunu koja zasija svakim tvojim postom. Bar istinoljubivom coveku nije moguce. nemam ja probleme sa istinama, sa izrazavanjem imam jer nemam previse zivaca za neke filozofije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Зна се како се рачунају издаци и како се прави биланс стања. Као што рекох остатак приче, кафаница.. седни тамо.. па причај до ујутру како дајеш 75 % ја знам, да ти од твог прихода даш око 30-40 % све укупно.. То што си ти урачунао и плате радника и порезе које они плаћају да би надувао бројку... можда прође код неког из кафане. зна се шта систем узима од тебе, шта ти дајеш систему. naveo sam ti sve bez radnika, druga je stvar sto ja to ne placam jer ne pisem racune, radim na crno, kad dodje kontrola napisem sutradan racun bez veze da mi ne mogu nista, tako da cak i pdv izbjergavam jer sam oslobodjen do neke sume, drugacije ne bi ni radio tu... zaboravio sam reci da knjigovodji moras dati za osnovne stavri makar 300 evra mjesecno, to je minimum i to ako se dogovoris sa njim da mu ti sve pripremis a on samo udari pecat, pa izracunaj i taj postotak na prihod od 5000 . ti si milosavljevicu malo ogranicen covijek, gledas stvari povrsno, hvatas se za suplje argumente, prvo si dozivio da sam ja reko da je porez 75 % a ja govorio sta sitem uzima sebi, ne uzima on samo poreze nego svasta nesto, a to sve kosta, jadan mali preduzetnik koji radi po sistemu je osudjen na bankrot,sreca pa u njemackoj njih 99 % ne rade po sistemu, a politicari tolerisu,sta ce bolje i to nego dodatnih 20 miliona nezaposlenih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука