Crveni Baron Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Zena kaze samo nesto puklo i prestao da radi ... Zna li ko ima li gde servii za Apple i gde? U Srbiji.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Meni je prosle nedelje crkao iMac star dve godine. Odnela sam ga u servis u Zemunu ulica Dobanovacka 46. Tel: 011/330-5055 Tel: 060/303-3294 E-mail: [email protected]Web adresa: www.laptopshop.rs "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Meni je prosle nedelje crkao iMac star dve godine. Odnela sam ga u servis u Zemunu ulica Dobanovacka 46. Tel: 011/330-5055 Tel: 060/303-3294 E-mail: [email protected] Web adresa: www.laptopshop.rs Мислим да је грешка носити Apple уређаје у те генеричке сервисе, кад постоје они који су обучени и сертификовани баш за њих. http://www.macola.rs/kontakt/ Узгред, ако је у питању матична плоча, а рачунар није у гаранцији, поправка може да буде изузетно скупа... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Da li se uopste isplati popravljati racunar star 5-6 godina, narocito MAC? Jos ako bi popravka bila skupa, onda mislim da nema vajde od toga. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Da li se uopste isplati popravljati racunar star 5-6 godina, narocito MAC? Jos ako bi popravka bila skupa, onda mislim da nema vajde od toga. Ако је матична плоча, онда дефинитивно не. Ако је нешто друго, онда може и да се исплати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Мислим да је грешка носити Apple уређаје у те генеричке сервисе, кад постоје они који су обучени и сертификовани баш за њих. http://www.macola.rs/kontakt/ Узгред, ако је у питању матична плоча, а рачунар није у гаранцији, поправка може да буде изузетно скупа... Moja firma ima ugovor sa njima. A u mom slucaju crkao je neki deo vezan za napajanje i deo kosta oko 100e. A da ne pricam o tome koliko ce se napatiti dok ga ociste od prasine jer unutrasnjost izgleda kao da je stajao u mlinu a ne u dizajn studiju. Supalj je na sve strane. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Ако је матична плоча, онда дефинитивно не. Ако је нешто друго, онда може и да се исплати. Koliko je tacno da Mac vremenom vise gubi na vrijednosti nego PC, u pogledu nadogradnje na noviju verziju OS? Recimo neko kaze da noviji windowsi mogu da solidno rade i na dosta starijim PC, a dok recimo noviji MacOS losije rade na ne tako i starijim modelima? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Koliko je tacno da Mac vremenom vise gubi na vrijednosti nego PC, u pogledu nadogradnje na noviju verziju OS? Recimo neko kaze da noviji windowsi mogu da solidno rade i na dosta starijim PC, a dok recimo noviji MacOS losije rade na ne tako i starijim modelima? Не знам за Windows, али мени је сваки update увек убрзавао систем. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Nek mu je laka crna zemlja Brale... napisah i tanji na fb.. bolje ti to cuvaj pa u italiji 'opravi, ja ne bih ovde ako nemas oficijalni/licencirani servis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Купи бре жени нови компјутер стипсо једна... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука