RYLAH Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Isto ko na gej paradi... Не. То су изопачени содомити, избљувци аспидини, којима је и пакао мало, док је свако ко учествује на литији побожан породичан човек и хришћанин. А ти што си латентан па их зато подржаваш, одмах смо те провалили, али неће вам проћи! Ни теби ни свима овима што те плаћају! Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Не. То су изопачени содомити, избљувци аспидини, којима је и пакао мало, док је свако ко учествује на литији побожан породичан човек и хришћанин. А ти што си латентан па их зато подржаваш, одмах смо те провалили, али неће вам проћи! Ни теби ни свима овима што те плаћају! Не разумију те људи, па те не разумију. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Dakle, to su gluposti i izmisljotune koje izmisljaju dokoni ljudi nesigurni u sopstvenu seksualnost. Gejeci jesi veliki problem drustva. Ali ne svi, postoji jedna latentna gej kamarila koja naslucuje homoseksualne sklonosti kod sebe a ne ume da izadje na kraj sa njima. Ta osoba onda aktivira odbrambeni mehanizam koji za rezultat ima mrznju ka svemu sto iole ima gej karakteristiku u sebi. Ta ogorcena gej osoba, nesigurna u to gde treba da usmeri bes zbog toga sto oseca da duboko u sebi jeste gej ali bez mogucnosti da sebi to prizna, postaje patriJota. Galakticki borac za srpstvo i svetosavlje i mrzitelj svega sto je gej. E ti gejevi zaista jesu rak ovog drustva i trebalo bi naci nacin da se iskorene. Ово није пропаганда? Gordana . and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ово није пропаганда? Ne, nego "gola istina" ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Мај 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Ne, nego "gola istina" ;-) Daj dokaze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Не, него си превод "узео" одавде. Тамо сам ти написао, ево још једном. Већ ти је сугерисано да остављаш линкове ка информацијама, ставовима и гледиштима, које преносиш са других места на мрежи. Надам се да ћеш од сада то правило поштовати. Хвала још једаред... http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/cinjenice.htm Sa tog linka: Povod ostalima - Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu. Toliko o naučnosti teksta Милан Ракић, RYLAH, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Sa tog linka: Povod ostalima - Društveno prihvatanje homoseksualaca će otvoriti vrata, tj. biti povod i ostalim, još gorim profilima (pedofili, prostitutke, narkomani, pankeri, hevi-metalci, itd.) da se društveno afirmišu. Toliko o naučnosti teksta Означио је добар део форумаша овде (ово плаво) RYLAH, -Владимир- and Пг је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Дакле наметање било какве вредности друштву које ту вредност не сматра пожељном за свој опстанак је не само кршење људских и демократских права тог друштва, већ и ментални геноцид. Проблем је што потискивање ових "нежељених" вредности уједно значи и потискивање, надам се жељених, вредности слободе и једнакости, могућности да свако живи свој живот, једнако као и било ко други, без страха да му се нешто догоди. Слобода изражавања идеја и погледа на свет је позитивна ствар све док те идеје никога не угрожавају физички, а не видим како и најизопаченије идеје (из те сексуално-интимне сфере) угрожавају било кога. Што се духовног угрожавања тиче, ту треба да одигра улогу контра-пропаганда, под којом подразумевам мисију Цркве, представљање једног другачијег погледа на свет од стране интелектуалаца и стваралаца (тј. свих оних који имају шансу да јавно говоре) који се противе тенденцији свеопште сексуализације као и породично васпитање. Милан Ракић, Пг, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Проблем је што потискивање ових "нежељених" вредности уједно значи и потискивање, надам се жељених, вредности слободе и једнакости, могућности да свако живи свој живот, једнако као и било ко други, без страха да му се нешто догоди. Слобода изражавања идеја и погледа на свет је позитивна ствар све док те идеје никога не угрожавају физички, а не видим како и најизопаченије идеје (из те сексуално-интимне сфере) угрожавају било кога. Што се духовног угрожавања тиче, ту треба да одигра улогу контра-пропаганда, под којом подразумевам мисију Цркве, представљање једног другачијег погледа на свет од стране интелектуалаца и стваралаца (тј. свих оних који имају шансу да јавно говоре) који се противе тенденцији свеопште сексуализације као и породично васпитање. Odlicno receno! Ja smatram da ljudi od crkve (ne i sama crkva) nemaju ni volje ni energije (niti znanja) da izvedu taj "kontra napad" misionarenjem... i zato se ljudi od crkve okrecu drugim metodama- mrznja, osuda i na kraju i nasilje... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Срђане, тужна је истина да педере нико није дирао и живели су нормално са свим људским правима, и нико им није бранио да упражњавају секс онако како желе све док једног дана педери нису затражили да њихов начин живота буде водећи, да се ми прилагођавамо њиховој сексуалној жељи у свим сферама живота. Е, то већ јесте проблем. Немој ти мојој деци наметати твоје виђење света, не заправо не света већ сексуално девијантну призму света као избор. Јер тиме силујеш друштвене вредности породице и друштва. Не ти него било ко ко иде силом да парадира и сексуалне крајности намеће деци као мејнстрим. Јер, ако су тако рођени како кажу, онда нема потребе да другима то намећу. А ако нису, онда је педерастија једно антисоцијално оболење и онда они врше негативан утицај на друштво и младе људе. lab_man је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Проблем је што потискивање ових "нежељених" вредности уједно значи и потискивање, надам се жељених, вредности слободе и једнакости, могућности да свако живи свој живот, једнако као и било ко други, без страха да му се нешто догоди. Слобода изражавања идеја и погледа на свет је позитивна ствар све док те идеје никога не угрожавају физички, а не видим како и најизопаченије идеје (из те сексуално-интимне сфере) угрожавају било кога. Што се духовног угрожавања тиче, ту треба да одигра улогу контра-пропаганда, под којом подразумевам мисију Цркве, представљање једног другачијег погледа на свет од стране интелектуалаца и стваралаца (тј. свих оних који имају шансу да јавно говоре) који се противе тенденцији свеопште сексуализације као и породично васпитање.Слажем се, бар у већем дијелу, са твојим писањем.Али, мислим да си погрешно разумио ово што је Гордана рекла. Не треба, а на то сам мислио кад сам рекао да не узимамо из православља само оно што нам одговара, чинити било шта чиме ће се неко, у овом случају хомосексуалци, осјећати угрожени. Нисам психолог, али са ово мало памети што имам свјестан сам чињенице да управо одбаченост, чињеница да морају да се сакривају и потискују у себи емоције(то није лоше ако човјек то ради јер је схватио да му из неког разлога шкоде, тј. кад то ради по својој слободној вољи) довести до ко зна каквих последица. Можда управо и оних које су наведе у оном истраживању, а ја лично та истраживања не цијеним превише. Ствар је у томе, а мислим да је о томе Гордана и причала, исправиће ме већ ако није, да не могу те вриједности да се намећу као нормалне. У свему осталом се слажемо! Мада, ти то ниси ни поменуо. Прича је кренула, бар овај дио од кад је постало занимљиво, од љубљења двије дјевојке у Новом Саду. Мене стварно не занима шта ко ради. Ја чак избјегавам да слушам и приче својих најбољих другова, а камоли кога другог. Али, једноставно се не слажем са чињеницом и мислим да не може да нам се намеће као "нормално" да гледамо два момка или двије дјевојке како се љубе на јавном мјесту, а да оправдање за то буде како момак и дјевојка могу да раде то исто. А то је ли Данијел Алибабић(узех њега чисто за примјер због оне силне приче) геј или није, о чему је "брујала чаршија", не треба да буде никаква отежавајућа околност да може нормално да шета градом. Ако се разумијемо. Нити да га неко пребија због тога, не дај Боже. Него, куд је брат Панарет? Ваљало би да се он укључи у ову тему, ако је још увјек на форуму. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 педери нису затражили да њихов начин живота буде водећи, да се ми прилагођавамо њиховој сексуалној жељи у свим сферама живота. Svasta. Kakava laz. Kada su i gde homoseksualci trazili da se iko prilagodjava njihovim seksualnim zeljama? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Svasta. Kakava laz. Kada su i gde homoseksualci trazili da se iko prilagodjava njihovim seksualnim zeljama? Врло је ружно да ме оптужујеш да лажем. Кад и где ти заиста немам намеру тражити кроз штампу, писмен си човек па види. Никад нико није бранио педерима да ходају па ни у групама улицама Београда. Зашто се онда народ буни против параде? Зато што парадом изнуђују не права на свој живот већ право да њихов начин живота буде окосница друштва. Ако и даље мислиш да лажем, погледај мало боље западна друштва. Мада већини, када гледају на западне вредности, долар мути поглед... Trifke and lab_man је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Врло је ружно да ме оптужујеш да лажем. Кад и где ти заиста немам намеру тражити кроз штампу, писмен си човек па види. Никад нико није бранио педерима да ходају па ни у групама улицама Београда. Зашто се онда народ буни против параде? Зато што парадом изнуђују не права на свој живот већ право да њихов начин живота буде окосница друштва. Ако и даље мислиш да лажем, погледај мало боље западна друштва. Мада већини, када гледају на западне вредности, долар мути поглед... Homofobicne glu-po-sti. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Homofobicne glu-po-sti. прозададни безобразлук у недостаку аргумента. bgpj је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука