Jump to content

Бојкотујте групу ``ПРОТИВ ДОЛАСКА ПАПЕ У СРБИЈУ``

Оцени ову тему

karadjordje

Препоручена порука

Групу дфинитивно нису направили вјерници СПЦ, одн. ПЦ... већ некакви секташи. Пљују на епископе и свештенике, вријеђају их и клевећу.

На овакве ствари је најбоље не обраћати пажњу, јер им само дајемо на значајУ!

БОЈКОТ!!!

Подели на овим сајтовима

Не би било лоше ништа урадити а да то служи истини,али ови секташи што клевећу епископе и што злоупотребљавају све живо и сваког живог требају бити заобиђени у широком луку.

Подели на овим сајтовима

• Гости

бојкотујте групу ``ПРОТИВ ДОЛАСКА ПАПЕ У СРБИЈУ``јер је ово још један од покушаја херметичког затварања Православља у мрачни средњи вијек.

Ма средњи век уопште није био толико мрачан како се представља често, то каже чак и један западни интелектуалац какав је Умберто Еко. Нпр. Србија се лепо развила и државно и културно управо у том тзв. мрачном средњем веку.

Подели на овим сајтовима

?????????? ????? ``?????? ??????? ???? ? ??????``??? ?? ??? ??? ????? ?? ???????? ??????????? ????????? ??????????? ? ?????? ?????? ?????.

?? ?????? ??? ?????? ???? ??? ?????? ?????? ???? ?? ?????????? ?????, ?? ???? ??? ? ????? ??????? ????????????? ????? ?? ??????? ???. ???. ?????? ?? ???? ??????? ? ??????? ? ???????? ?????? ? ??? ???. ??????? ??????? ????.

? ????? ????,? ????? ???? ? ? ?????? ???? ????????? ??? ????? ?????????? ?????? ? ?????? ???????????? ??????? ??????  0110_hahaha

???,??? ? ?????,?????? ?? ???????? ``?????? ?????? ?????``  confused

Подели на овим сајтовима

Ни по мени Средњи вијек уопште није био ''мрачан'', бар се тако У ЦЈЕЛОСТИ тај период не може оквалификовати... Култура у Срба је у том периду заиста процвјетала(књижевност, архитектура и сл).

Подели на овим сајтовима

Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom...  0202_238

:) 0442_feel

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ja sam za bojkot fejsbuka zajedno sa tom grupom...  0703_read

?? ????? ?? ?? ?????????,??? ?? ????? ??????? ? ???? ????????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??????!

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...