Драшко Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Mnogo mi je glupa tema. O M G ! Da vas pitam nesto , ali iskreno da mi odgovorite ... Sta mislite ,zasto ljudi imaju nocne more ? Pricestih se juce na Cveti .A sinoc sanjam neke strahote ,da vam ne pricam sve detalje... Ko ће га знати сестро Искрено мислим да ......relax&forget it На здравље и спасење Свето Причешће! Хоћу и јаа! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Искрено мислим да ......relax&forget it ... Ne mogu. Taman zaboravim jedan sanjam drugi. Ocu to da podelim sa vama. Ulecem ugradski prevoz.Velika je guzva i ja ulazim na zadnja vrata...Guramo se kao i uvek .U jednom trenutku taj autobus postaje izuzetno star,veoma malo ljudi ,a na zadnjem sedistu stoji nekoliko mrtvackih sanduka,oni se klate levo-desno ,tu su i oni poklopci i sve sto mi nikad ne bi palo na pamet ...Ja razgovaram sa nekim ,ali sada ne mogu da se setim sa kojim clanom svoje porodice,konacno sedam.Neki ljudi kuvaju kafu i crvenom loncetu i mazu ga jajima ...Gledam kako se dize pena...i znam da to sigurno necu da pijem.Fuj! Sve vreme se molim...jer me oni sanduci plase.Iza mene je covek sa crnom bradom i dugom crnom kosom...ima veoma mrsavo lice,smeska se ...primecujem da je to neki licemer ...i jos vise mi je frka..Autobus ide preko mora ,ne znam ni gde sam ni kuda idemo...Vise nema nikog ,autobus ne moze da se zaustavi ....Zvoni mi alarm . Interesantno je to ,sto sam za razliku od ostalih snova imla veru da ce mi Bog pomoci i nisam panicila . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Interesantno je to ,sto sam za razliku od ostalih snova imla veru da ce mi Bog pomoci i nisam panicila . Eto, nema panike "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 ципеле Е, у праву си. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Objektivno vazduh, subjektivno ljubav ( sveobuhvatna) i dusevni mir. -Владимир- and Bashful Anna је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Samo da izanaliziram san i da nestanem sa lica foruma. Zauvek ! Nedavno mi je umrla jedna rodjaka . Tu sam videla kovceg i sve ostalo.To je pomalo strasno.Kako je covek jadan ... Gledala sam Sasvim prirodno i one veslace sto plove morem i ocenila sam da je to jako rizican nacin plovidbe,da je to strasno u najmanju ruku i da mene niko ne bi mogao da natera na takvo sto ... Nisam mogla da shvatim .To je mucenje .To nema smisla. Okean moze da ih proguta ....s t r a s n o ... Eto ! Malo sam ubrzala racionalizaciju ...ukratko...Bilo mi je lepo sa vama . Kiss ! :freedomsmajli: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 i da nestanem sa lica foruma. Zauvek ! Bilo mi je lepo sa vama . Kiss ! Uzdravlje, pa se vidimo za par dana Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 dusa. :.mislise. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Uzdravlje, pa se vidimo za par dana Hvala. Ovo je moje poslednje zbogom. Menjaju se ljudi . Nije ni Arsenija vise ono sto je nekad bila. P.s. Je l to neko pomenuo cipele ? Ne! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Ovo je moje poslednje zbogom. Најзад, ћао "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Only love can save us. Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Видим да највише људи мисли да је љубав најважнија ствар у животу. Делимично се слажем, љубав јесте суштина и смисао свега али исто тако љубав је нешто са чиме смо рођени, нешто што је већ у нама и само чека да се ослободи. Оно што је по мени најважније је смирење јер ако достигнемо смирење љубав ће имати прилику да се покаже у пуном светлу. Ако се ослободимо страсти и свега лошег онда нам остаје оно добро а то је љубав и врлине. Ако занемаримо смирење и мислимо да је љубав довољна нисмо ништа урадили јер та љубав је по снази и ширини далеко од нашег потенцијала. Дакле, мислим да је у контексту пале природе тј. наше садашњости смирење важније јер омогућава већу љубав. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Важно је само једно, а то су две ствари - вера нада и љубав. Kaludjerovic Sreten and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Duhovno i telesno zdravlje. Kaludjerovic Sreten, Deki992 and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Важно је само једно, а то су две ствари - вера нада и љубав. Ovo me podseti na jednu urbanu legendu: Kada je covek sav ljut i razdrazen objasnjavao zasto se razveo od zene, ovo je naveo kao najnepodnosljiviji momenat: "Kada krene da mi nabraja ti si ...pod 1....pod 2... pod b...pod c... Pa dobro bre zeno odluci se ili 1,2,3 ili a,b,c... Izludjivala me ta haoticnost i nesistematicnost i nisam vise mogao da izdrzim" Sorry za off... Grizzly Adams, Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука