Иван Ивковић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 "Само је једно потребно." (Лк 10,41) "Да познају ...јединог истинитог Бога..." (Јн 17,3) "и све ће ...се друго додати!" (Mт. 6,33) "Који узвјерује и покрсти се, спашће се; а ко не вјерује осудиће се." (Мк 16,16) Драшко, Arsenija, Миљан Јокић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Не постоји универзална најважнија ствар на свијету. По мени је најважнија ствар у животу , за човјека - бити човјек. Neša_, Шиле_95 and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Хм,чудно да нико није рекао најважнију ствар ,а то је -Здравље и телесно и духовно,све остало је мизерно... Neša_, Crnokosa, Arsenija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 секс Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi. Erih From Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi. Erih From “Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it.” Richard Phillips Feynman RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Zdravlje, ljubav, porodica i vera u Boga Драшко and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?Conan: To RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Драшко, Arsenija and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 "Само је једно потребно." (Лк 10,41) "Да познају ...јединог истинитог Бога..." (Јн 17,3) "и све ће ...се друго додати!" (Mт. 6,33) "Који узвјерује и покрсти се, спашће се; а ко не вјерује осудиће се." (Мк 16,16) "А ко не воли, није познао Бога, јер Бог је љубав." ( 1 Jов. 4.8.) "И ако раздам све имање своје, и ако предам тијело своје да се сажеже, а љубави немам, ништа ми не користи." (1 Кор. 13.3.) "А сад остаје вјера, нада, љубав, ово троје; али од њих највећа је љубав." (1 Кор. 13.13.) Arsenija and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Najvažnija stvar u životu i na celom svetu su deca. Dete je otac čoveku. https://s-media-cache-ec0.pinimg.com/736x/dc/e7/44/dce74405900df0a3e20c29768daa069f.jpg Миљан Јокић, Драшко, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Biky83 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Za mene je najvaznija stvar u zivotu LJUBAV !!!! Arsenija, Никола Поповић, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suncan dan Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Zdravlje, ljubav, zahvalnost Bogu... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Здрав човек има хиљаду жеља а болестан само једну- ЗДРАВЉЕ! Лидија Миленковић, Ненад Р. and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Kad te kocka hoće, a žene vole. Миљан Јокић, Juanito, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Kad te kocka hoće, a žene vole. Кад те коцка хоће, жене ће сигурно да те воле. Овај други део реченице ти је редундантан или како се већ каже на српском. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука