Danijela Написано Октобар 21, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2010 jedna za laku noc zru "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 to je dobra pjesma sekastarča navijanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Кад сам видео да постоји ова тема морао сам се регистровати. Помаже Бог свима Ово је једна од мојих омиљених група, иначе стрејт еџ: http://www.youtube.com/watch?v=zg12ghBJGmk Поздрав за Емануила! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Поздрав Дете и добро нам дошао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Поздрав Дете и добро нам дошао!Хвала брате!Ево и трејлер за један документарац из 2009. о стрејт еџу: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=G_c9v9G5-xs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 tebre, ovaj Dzadz sto si stavio je gruv metal, mozda cak i tresh mnogo vise nego sto je ha ce a sto se tice strejt edza, to je, realno, propali projekat.. ja sam tu cenio jedino majnor tret kao grupu i hardlajn kao militaristicki ultra-moralni pokret (steta sto je i on propao).. video sam je rt krajsis (earth crisis) izdao skoro novi album, mada su oni vegan strejt edz. a inace, ako mirises metalkor, ima jedan zanimljiv vXe bend, kucaj "i killed the prom queen". cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 tebre, ovaj Dzadz sto si stavio je gruv metal, mozda cak i tresh mnogo vise nego sto je ha ce a sto se tice strejt edza, to je, realno, propali projekat.. ja sam tu cenio jedino majnor tret kao grupu i hardlajn kao militaristicki ultra-moralni pokret (steta sto je i on propao).. video sam je rt krajsis (earth crisis) izdao skoro novi album, mada su oni vegan strejt edz. a inace, ako mirises metalkor, ima jedan zanimljiv vXe bend, kucaj "i killed the prom queen". Не бих се сложио са тобом око сврставања у жанр групе Џаџ, али то није толико важно, бар мени. Истина је да има нешто мало метал утицаја на њих, али то је занемарљиво да би се сврстало у грув метал (или већ неки метал), а не хардкор панк.http://en.wikipedia.org/wiki/Judge_%28band%29 Ако ћемо право - све је пропало. Остала је једино љубав према музици и жеља да се учини нешто добро. Панк, за мене, је више од музике, то је и став. Треба стајати иза онога у шта верујемо, и то до краја; то се зове хардкор. Колико знам, хардлајн покрет је почео да се обнавља, али, по мени, он никада неће нешто много заживети јер је исувише тежак за многе. Чак је и основни стрејт еџ, због наших слабости, веома тежак за већину људи, а камоли хардлајн. Неки од тих хардлајнера су постали муслимани касније. Vegan Reich је одличан хардлајн бенд, ако си можда пропустио да их чујеш. Не волим Earth Crisis, и генерално не волим металкор, али ћу потражити тај I killed the prom queen. Хрватски стрејт еџ бенд који више не постоји: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 gruv metal je i nastao iz hard-kora, ali je metal. to ti je u sustini pantera, a ovaj Dzadz, makar ova pesma sto si stavio, je slicniji panteri nego starim ha-ce bendovima.. znam za vegan rajh, naravno, ta ekipa je i eksperimentisala sa islamom, pa su napravili neku svoju religiju hashmala (islam na hebrejskom), pa i to batalili. a sto se tice panka kao stapa, to je tek propalo, i to odavno x) pank je odavno samo moda. tresheri su pravi pankeri. klosharenje, bleja, pivce, sutke i slejer. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 gruv metal je i nastao iz hard-kora, ali je metal. to ti je u sustini pantera, a ovaj Dzadz, makar ova pesma sto si stavio, je slicniji panteri nego starim ha-ce bendovima.. znam za vegan rajh, naravno, ta ekipa je i eksperimentisala sa islamom, pa su napravili neku svoju religiju hashmala (islam na hebrejskom), pa i to batalili. a sto se tice panka kao stapa, to je tek propalo, i to odavno x) pank je odavno samo moda. tresheri su pravi pankeri. klosharenje, bleja, pivce, sutke i slejer. Како ко доживљава панк брате. Баш због свих тих стереотипа и сврставања у ово или оно, ја сам веома давно престао говорити да сам панкер, већ само да волим панк. Љубав само и остаје ваљда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Кад сам видео да постоји ова тема морао сам се регистровати. Помаже Бог свима crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2010 Кад сам видео да постоји ова тема морао сам се регистровати. Помаже Бог свима 0102_laughХвала брате! Ево нешто за тебе: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=CrctcJqfpXU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Tor je bio zločinac, Odin bi budala (zakonski zabranjeno da se objavi) i ko u takvo sr*e veruje s njim ćemo mi se pozabavati (zakonski zabranjeno da se objavi) mi smo skinsi i Hrišćani, mi slavimo Boga Gospoda i bijemo pagane krvavo i to činimo rado (zakonski zabranjeno da se objavi) 77 znači Zdravo s Bogom i 88 naci đubra Buda je debelo prase, Muhamed je klovn ali samo glupe naciste ćemo da tučemo jer ostale religije možemo da tolerišemo ali proklete naciste nećemo nikad da akceptiramo 77 znači Zdravo s Bogom i 88 naci đubra .... Занимљив текст. Одмах ми се поставило питање: да ли хришћанин треба да толерише нацизам и нацисте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Naravno da je hrišćanin pozvan ne samo da toleriše nego i da voli sve spoljašnje neprijatelje ovoga svijeta a samim tim da bude stanovnik ne od ovog svijeta.Ovo grupa gore nema veze sa hrišćanstvom a posebno ne djelovi gdje oni hoće da se obračunavaju do krvi..i ostalio.Izgleda kao da ne znaju da su naši istinski neprijatelji nevidljivi a ne pagani i nacisti. I da,Buda nije bio debelo prase nego asketa. Ipak im treba lekcija mnogo ozbiljnihih hrišćanskih hardcore bendova. No Innocent Victim - Flesh And Blood Can't you see our hearts We don't come here to fight or settle score So get it out of your head That you'll finish it out there on the floor We don't fight flesh and blood We're fight spiritual powers We don't fight flesh and blood We're fighting the powers unseen [Más Letras en es.mp3lyrics.org/BTis] Why meddle in vain agruments Our war's not against people or a man But the spirit behind a dark agenda Is the real battle that we have at hand We're not here for a physical battle We're not here for a fist hurling brawl Our fight begins when we wake up every morning And with His strength Not ours We will win this war Flesh and blood- we don't fight Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука