Jump to content

punk, hard-core, ska, i mozda poneki oi!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Stvarno odlična grupa! Raduje me da ih i drugi slušaju! confused

Ајде убаци још неки панк 4chsmu1

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Samo kaži! 0104_cheesy

Ne znam dal' je bilo..Ne mogu sve da pregledam..Ovo mi je super! confused

The Exploited-Barmy Army

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

Пост обрисан. Непристојан садржај.

Тавита

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

Није у склопу ове теме, али је у склопу склопованог склопа, склопљеног дана пред склапања вечери сна који тек треба да се склопи склапајући сан, у очекивању склапања дана, надајући се склоппљеном дјелу, заслужном бити усклопу..тако да испаде да је у склопу теме  0110_hahaha

није ои!! али воли  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Сад бих избаци ф**** УСА али није за овај форум. 0110_hahaha

Она ми је омиљена 0110_hahaha

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Ovo isto! Žešća stvar! 0110_hahaha

Sex and Violence ?

Ja, ja. 4chsmu1 Pesma Tavita, pesma. algabacaju  0110_hahaha O Bože! 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Сад бих избаци ф**** УСА али није за овај форум. 4chsmu1

Она ми је омиљена :)

Zašto nije? Pa to je pesma. Ne?  0110_hahaha  0110_hahaha Slušaju to i oci, don't worry. 0110_hahaha Viš' da su učestvovali na temi? algabacaju

Подели на овим сајтовима

Да пјесма је. Али није за форум.

Твоје Сандра није да водиш туђу бригу, него да пратиш властито понашање уколико је то могуће.

Excuse me?  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Твоје Сандра није да водиш туђу бригу, него да пратиш властито понашање уколико је то могуће.

Excuse me?  0110_hahaha
Excuse ти мене, пост ти је обрисан.
Подели на овим сајтовима

Excuse me?  0110_hahaha
Excuse ти мене, пост ти је обрисан.
Порука обрисана. Тавита

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...