sandra Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Какав је сеља овде 0110_hahaha http-~~-//www.youtube.com/watch?v=CsoCoJHz3zg Novosadisti. 0110_hahaha 0110_hahaha Ne mogu da ga poznam. Iz koje je ovo godine? "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Novosadisti. 0110_hahaha 0110_hahaha Ne mogu da ga poznam. Iz koje je ovo godine? Mislim da je iz albuma 1991.Ne mogu da se setim kako se zove. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sandra Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Пост обрисан. Непристојан садржај. Тавита Sandra ,možeš privtno da slušaš šta god hoćeš ali ne možeš pesme sa takvom tematikom stavljati na pravoslavni forum i molio bi te da spustiš loptu !Dejan "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 3, 2010 Пријави Подели Написано Април 3, 2010 Ne mogu da odolim a da ne napišem nešto.... Moje mišljenje (samo moje naravno) je da je veće bogoborstvo neka druga vrsta muzike, ali ukusi su različiti, jelte 0104_cheesy .... Npr, ja pakao zamišljam ovako - sedim na stolici, vezanih ruku. Preko puta mene đavo svira na tuc, tuc sintisajzeru, a u duetu pevaju Mira Škorić i Boro Spužić Kvaka 0104_cheesy .... I to traje u nedogled. Ja se znojim, umirem, a nikako da umrem 0104_cheesy, a njima dobro pravo.... A u uglu sobe sedi Lepa Brena, pije Grand kafu i zadovoljno dobacuje: "To sinovi moji....!" 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy... Evo jedna pomiruša: Bjesovi - Raduj se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2010 S.O.D. - United Forces http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2010 @Госн Јаков Ne mogu da odolim a da ne napišem nešto.... Moje mišljenje (samo moje naravno) je da je veće bogoborstvo neka druga vrsta muzike, ali ukusi su različiti, jelte .... Npr, ja pakao zamišljam ovako - sedim na stolici, vezanih ruku. Preko puta mene đavo svira na tuc, tuc sintisajzeru, a u duetu pevaju Mira Škorić i Boro Spužić Kvaka .... I to traje u nedogled. Ja se znojim, umirem, a nikako da umrem , a njima dobro pravo.... A u uglu sobe sedi Lepa Brena, pije Grand kafu i zadovoljno dobacuje: "To sinovi moji....!" ... :-[ 4chsmu1 :cheesy2:Невероватно! Мислим да би у ову слику могла да се уклопи и вера матовић са све оном подврискавом песмом: Извини гос'н попо, рај није за мене confused Да би се мало повратили, ево једна фина пјесмичица: ska, ska! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Pregledah temu, pa reko šteta da ih ne spomenemo : Dzukele - Opasan Grad Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Браво за Џукеле, а за Тебе једна пјесмичица за лаку ноћ 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ову песму сам тражио 100 година и коначно се неко сетио да је постави. Група Алкатраз 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ih oče, ajd što me ispratiste s foruma, a sad me tjerate i na spavanje 8084.gif Optužiću vas ko Štulić Bajagu da je kriv za rat u YU zato što je pjevao zažmuuuuuuuuuuuri 4chsmu1 a ovo novokomponovano bdenje 4chsmu1 to ništa Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Ih oče, ajd što me ispratiste s foruma, a sad me tjerate i na spavanje 8084.gif Optužiću vas ko Štulić Bajagu da je kriv za rat u YU zato što je pjevao zažmuuuuuuuuuuuri :huh: a ovo novokomponovano bdenje 4chsmu1 to ništa 4chsmu1Рекох, попио си то два-тринаесто пиво, још лечке да искапиш, па да ти не буде гртко. :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 15, 2010 Пријави Подели Написано Април 15, 2010 Пошто је оно сепултурисање намјењено гробарима ја ћу да рокам биохазард у панкерицу, а и није то баш без мозга. Biohazard - Punishment Biohazard - Urban Discipline Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука