Зосима Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Одличан српски бенд и велики хит 90-тих ,хард цоре љубавна ... 0102_laugh !Ovu sam pesmu posvetio tebi, tebi koja sada nisi tu, Nisi tu da lecis moje rane, da mi ublazis tugu golemu, Otisla si tiho i polako kao da te je briga za sve, a ovde u bolu jedna dusa pati,i u alkoholu trazi utehu. Ja ne znam da li sam ti potreban, Ja ne zelim da ostanem sam.2x Sta mi sad vredi ovaj moj zivot kad ga zivim od sada bez tebe, U samoci pijem, pijem da zaboravim one nase predivne dane, Verovao sam u tebe, verovao u vecnost, buducnost o kojoj smo mastali, Sada kad pomislim ne mogu da verujem da smo se odvojili. рефрен Secas li se samo one noci kad si meni rekla DA, toplih usana koje su te grejale i ljubile te skoro svaki dan, Secas li se onih dana kad nismo mogli jedno bez drugoga, Tople postelje, ludih provoda i pijanke na zurkama. рефрен Ortaci mi kazu da sam se promenio, da vise nisam kao pre, Da vise nema onog, dobrog zezanja, to je sve, sve zbog tebe, Da vise nisam nasmejan, da ne idem na tekme i zurke kao pre, Da vise nisam onaj stari sto svi ocekuju od mene. рефрен Resistance is futile је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Одличан српски бенд и велики хит 90-тих ,хард цоре љубавна ... !Ovu sam pesmu posvetio tebi, tebi koja sada nisi tu, Nisi tu da lecis moje rane, da mi ublazis tugu golemu, Otisla si tiho i polako kao da te je briga za sve, a ovde u bolu jedna dusa pati,i u alkoholu trazi utehu. Ja ne znam da li sam ti potreban, Ja ne zelim da ostanem sam.2x Sta mi sad vredi ovaj moj zivot kad ga zivim od sada bez tebe, U samoci pijem, pijem da zaboravim one nase predivne dane, Verovao sam u tebe, verovao u vecnost, buducnost o kojoj smo mastali, Sada kad pomislim ne mogu da verujem da smo se odvojili. рефрен Secas li se samo one noci kad si meni rekla DA, toplih usana koje su te grejale i ljubile te skoro svaki dan, Secas li se onih dana kad nismo mogli jedno bez drugoga, Tople postelje, ludih provoda i pijanke na zurkama. рефрен Ortaci mi kazu da sam se promenio, da vise nisam kao pre, Da vise nema onog, dobrog zezanja, to je sve, sve zbog tebe, Da vise nisam nasmejan, da ne idem na tekme i zurke kao pre, Da vise nisam onaj stari sto svi ocekuju od mene. рефрен confused 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Ех,младости... PEKINŠKA PATKA-KRATKOVIDI MAGARAC (1980) Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 25, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2011 In the back of my mind it keeps me on edge ! a soul filled with love, but i can't help but feel contempt instead so let's forget the past and the grudges that we hold if you don't do it so you know it will explode. Let's shape a better way of life! time to forgive! i'm sorry for the bottled up anger what was it about? it's time to forgive i'm glad that it's all over now! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 La Plebe - Que Barbaridad Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 28, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2jSw9oUzYBY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Фебруар 1, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2011 xDisciplex A.D. - Two Faced xDisciplex A.D. - Pray Your Gods Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 09.03. имају концерт у Београду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aczKB1yUzAs THIRSTY AND MISERABLE YOU DROP TO THE FLOOR YOU DRINK 'TIL YOU CAN'T EVEN SEE ANY MORE THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE MY BROTHER WANTS A RIDE TO THE LIQUOR STORE YOU PITY HIM FOR WHAT HE WANTS IT FOR THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE IT'S 1:30 AND WE'RE ALL GETTING NERVOUS THE STORE CLOSES AT TWO THERE'S NOT ENOUGH TO LAST US THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE THIRSTY AND MISERABLE ALWAYS WANTING MORE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 a shta mislite o meshavini ska i harkdora? odlichan klip o danashnjoj politici uz pesmu flejming cunamiza: Bite your lip, open up your eyes, you're a corporate stooge, listenin' to their lies cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 edit: dupli poust, baguje ovaj gugl hrom... cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Још мало skacore музике: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Htxop9wmdXM http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LSBnHk3OFAU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Фебруар 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука