Oglo Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Treba ostati u toku . Za početak nova Disciplina kičme Саша од Москве, YOKA and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Novi singl kao najava novog albuma Damira Urbana & 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Mjesto snimanja, Baranda Studijski album "Mladost" glavni rif vas sigurno podsjeća na nešto, ko pogodi koja stvar, dobija 10xlajkova YOKA and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Od Domaćice za večeras, još od Pavela nova stvar, ako februar nije bio toliko daleko : ) YOKA, Ayla and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Oglo and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Oglo and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 10. maja u Beogradu "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 10. maja u Beogradu! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Novi singl London Grammar-a sa albuma koji izlazi u junu 'If You Wait'... Калеидоскоп је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Novi album The Black Keys-a i singl sa albuma Po dobrom običaju odlični Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Bajaga feat. Point Blank feat. Dragi Jelić - Kad mesec prospe rekom srebra sjaj Momčilo Bajagić-Bajaga snimio je sa kultnim beogradskim bluz bendom Point Blank, kao i gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem, singl "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj". Pesma "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" nalazi se na upravo objavljenom dvostrukom CD albumu (PGP RTS) Point Blanka "Guitarology - Back To the Roots/Gitarologija - Povratak korenima", na kome su pored Bajage gostovali Vlada Džet, Dejan Cukić, Đule Van Gog,Duda Bezuha, Josipa Boček, Vedrana Božića, Dado Topić, Vlatko Stefanovski, Džindžer Božinović i Bora Đorđević, Zoran Kostić Cane... Singl "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" ima različit miks u odnosu na verziju pesme na albumu. Label and copyright: Long Play Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: Dragoljub Crnčević-Crnke lyrics: Momčilo Bajagić-Bajaga "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука