Jump to content

Кинески "Топ Ган"-видео

Оцени ову тему

Препоручена порука

И након готово три деценије од како је снимљен један, у суштини осредњи филм са једне, али филм који је генерације "наложио" на авијацију са друге стране, и даље бива пример, ако не за снимање тзв. целовечерњег филма, а оно за кратке "пропагандне" филмове...

Овога пута је кинеска ваздухопловна индустрија у склопу низа (колико сам схватио) манифестација којима се обележавају важне годишњице Народноослободилачке Армије Кине, снимила промотивни видео који неодољиво подсећа на "Топ Ган"...

Дакле, носач авиона Љаонинг, ловци Ј-15, СуперФрелони, пилоти и техничари, који додуше не играју одбојку као Тома и екипа, већ дижу тегове...

Како год, ефектан видео :)

Подели на овим сајтовима

Можда су преписивали једни од других, јер су "Краљевски буздовани"-27. ловачки сквадрон "комшије" са Кинезима, пошто базирају у Јапану :)

Подели на овим сајтовима

Ћути, боље тако да се надмећу, "уметнички"... :)

У сваком случају ове сцене лета изнад океана и планина из пилотске кабине одузимају дах. Ја једва нешто у`ватим кроз оно прозорче. Кад летим сви мисле да сам луд што се непрестано гурам да гледам кроз прозор...

bf6494b3-ab22-4fb4-88c6-1067c0796958_zps

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Inace, na nekim mestima im snimci pomalo "stucaju" u odnosu na pozadinu.

Sta ces, niskobudzetni film, u tome ipak ne mogu da se ravnaju sa amerima... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, na nekim mestima im snimci pomalo "stucaju" u odnosu na pozadinu.

Sta ces, niskobudzetni film, u tome ipak ne mogu da se ravnaju sa amerima... :)))

Немају они "Лукас Артс" :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...