Arsenija Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 netačno ...idete na pijacu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 netacno volite li more... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Tačno Volite krstarenje ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 тачно дали трењирате? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Тачно. Идете ли у теретану? Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 tacno idete li na posao? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Био сам, за данас доста. Тачно. Имате до 30 година? Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 bgpj and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Netacno. Volite li skijanje? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Netačno! Dali trpite mobing na radnim mestima? Драган Мирило and Slavko... је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Нетачно. Идете ли на планинарење? Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Netačno! Dali vas je poslodavac na bilo koji način slagao, prevario ili ucenio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Немам послодавца Јел се неко прејео у ова 3 дана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Мирило Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Тачно. Идете ли често на литургије? Христос Воскресе! Ваистину Воскресе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Tacno. Volite li lignje? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука