JESSY Написано Април 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2014 tacno.... mrsavi ste.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Netačno. Kad ste bili mali niste voleli da idete od kuće bez roditelja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 netacno volite crvenu jabuku "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Tačno Volite jabuke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 da volite sunce "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2014 tacno... mrzite sneg... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Netacno. Volite sankanje... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Da volite punjenu papriku "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Нетачно, волим пуњенЕ паприкЕ Волите коморач? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2014 netacno.... dopada vam se ovo..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ne. Vi ste izgubili kišobran crne boje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Netacno. Volite da dajete krv... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 теоријски (анемична сам па не могу) брзо ходате? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2014 tacno... sve radite brzo.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Uglavnom Ne volite kad nekome pričate nešto važno,a on ili ona kaže nešto što nema nikave veze sa vama i vi shvatite da vas taj neko uopšte nije ni slušao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука