Danijela Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Netačno. Volim SF filmove, serije, literaturu... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Tačno Ljudi koje svakodnevno maltretiram ćute i trpe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 netačno ...često se ljutim na one koji se ljute... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 On 23. 4. 2014. at 8:24, Juan рече Ljudi koje svakodnevno maltretiram ćute i trpe. Juanito and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2014 On 23. 4. 2014. at 9:24, Arsenija рече ..često se ljutim na one koji se ljute... нетачно.... волите шопинг.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Netačno. Volite smrznute obraze... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2014 нетачно... не носите сукње... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Тачно. Волите каранфиле? Juanito and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Нетачно. Волите пливање... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 23, 2014 нетачно... трчите сваки дан... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 нетачно... волите вино... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Тачно Волите сладолед? Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Тачно. Волите принцес крофне.... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Da li je papa katolik? TačnOOOOO Volite tulumbe? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Netačno. Volite skijanje... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука