nana Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 балав Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 вулгаран... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Горд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 dinamican... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 ђес`ба-ичан djes ba. bosanski izraz. znacenje ide otprilike ovako: gdje si, kako si, sta ima, kad ces platiti pice pi*da ti materina?! Djes ba? http://vukajlija.com/djes-ba/153900 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 експлозиван... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 жустар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 заморан... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Илобазан Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 јуродив... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 kreativan I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 лакомислен Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 ljubazan, ljubak.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Mудар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Eh,kad bih ja znala azbuku... ... LOL Netrulezan(ne vene,tj.ne ne vene nego nevene kao nece da uvene .... ), nevin,nezlobiv Ili nemoguc,nenormalan,nevaspitan.... Itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука