JESSY Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 :aplauz: Deki992 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Sad kao idemo abedecom.Ja ne znam abecedu... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 А - agresivan ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 B / brizan ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 C / inican Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Чукнут Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Ćorav Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Drčan. Drzak. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Dzabalebaroš. Dzovan. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 ђилкош Таша and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Elokventan. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Ж као џибер Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Fotogeničan. Fićfirić. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Милутин "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука