Trifke Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Пг, Рада., ines and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Moja velika ljubav se zove Tatijana i stara je 19 godina. Пг, Megidon, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Zna i prelepo da peva i da igra! A tek sto ume da se raduje!!!!! Nebojš.a, Млађони, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2014 Jos malo zabave sa mojom prijateljicom nana, Данче*, Biky83 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 20, 2014 Пријави Подели Написано Април 20, 2014 Христос Воскресе !..Трифке брате.....а јел то значи стварно да сте Татијана и ти на овим фоткама.... winter Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 20, 2014 Пријави Подели Написано Април 20, 2014 Мола велика љубав је : Никола Поповић, Лидија Миленковић and ines је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Христос Воскресе !..Трифке брате.....а јел то значи стварно да сте Татијана и ти на овим фоткама.... winter Vaistinu Voskrese! Jeste stvarno smo ona i ja na ovim fotografijama. Ima ih jos! nana and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 ...Jeste stvarno smo ona i ja na ovim fotografijama. Ima ih jos! Uuuu... 8086.gif prelepooo brate,zadivljena sam...gledala sam dugo obe sličice i zaista, uzajamna ljubav i radost je na njima tako očigledna. ps. ..a ja, grdna, još iz detinjstava vučem fobiju od blizine ljudi (ili bilo kog živog stvora) kada sam u vodi, pa zato i stavih onog winter . Данче* је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Uuuu... 8086.gif prelepooo brate,zadivljena sam...gledala sam dugo obe sličice i zaista, uzajamna ljubav i radost je na njima tako očigledna. Sta da ti kazem! Delfini su predivna stvorenja. Neverovatno su osetljivi i imaju culo pomocu koga prepoznaju raspolozenje onoga sa kim su u kontaktu. Kada si neraspolozen oni pocnu da igraju i da se tako kao sale sa tobom sve dok te ne razvesele. Prosto nepodnose tugu. Imaju i neverovatan osecaj za trudnice. Ako je neka zena trudna u vodi blizu njih oni to osete i okruze je i sa posebnom paznjom kontaktiraju sa njom. Inace proizvode preko 5000 razlicitih zvukova od kojih vecina jako prija za ljudska cula. Zaista slava i hvala Bogu za njih. Лидија Миленковић, Данче*, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 i ja mnogo volim delfine ines је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Uredjivanje enterijera - neka bude svetla! nikad dosadno, a ni monotono! https://www.google.rs/search?q=stylishing+the+enterier&client=firefox-a&hs=Zfu&rls=org.mozilla:fr-FR:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sElWU97NLYu_ygPXtoCgDw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=914&dpr=1 ines је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Uredjivanje enterijera - neka bude svetla! nikad dosadno, a ni monotono! https://www.google.rs/search?q=stylishing+the+enterier&client=firefox-a&hs=Zfu&rls=org.mozilla:fr-FR:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sElWU97NLYu_ygPXtoCgDw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=914&dpr=1 Kakve ovo veze ima sa delfinima? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Uredjivanje enterijera - neka bude svetla! nikad dosadno, a ni monotono! https://www.google.rs/search?q=stylishing+the+enterier&client=firefox-a&hs=Zfu&rls=org.mozilla:fr-FR:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sElWU97NLYu_ygPXtoCgDw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=914&dpr=1 Kakve ovo veze ima sa delfinima? ......ja mislim nikakve,odgovara na naslov teme.....njemu je velika ljubav uređivanje enterijera Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 22, 2014 Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Kakve ovo veze ima sa delfinima? Трифке, јел ово тема само за твоју љубав или можемо и ми да "качимо" наше љубави ? :.mislise. Иначе, твоја Татијана предивна цура, и не могу да замислим да има неког коме се не свиђа. :good2: Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Април 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2014 Трифке, јел ово тема само за твоју љубав или можемо и ми да "качимо" наше љубави ? :.mislise. Иначе, твоја Татијана предивна цура, и не могу да замислим да има неког коме се не свиђа. :good2: Ovo je bilo samo za moju veliku ljubav! Pa naravno da je najbolja na svetu! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука