DankaM Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Да ли су им и под којим условима дозволили учешће на сајму. Da, vrlo je moguće da i jesu, ali da uopšte nisu ni razmislili o implikacijama Doduše, sve je ovo rekla-kazala, ali se druga strana, tj. organizatorska, još uvek nije oglasila... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ја имам поуздану информацију (нећу да откријем извор ) да је свештеник којег помињу заправо професор у школи која је и организатор (предаје верску наставу). Његова реакција је, дакле, реакција радника школе организатора. Сад, потпуно ми је нелогично и контрадикторно. Атеисти тврде да су добили званичну дзволу учешћа а организатори, запсолени у школи, то не знају. Па још, следи избацивање са сајма од стране директора. Неко ту дебело фолира и мува. Ко, не знам. DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 I satanisti veruju u nesto... tako da su i satanisti blizi religiji od ateista (zapravo satanizam JESTE religija) Pa slazem se, iako mi to ne mirise, ali u pravu si. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Vec...nisi ti valjda u nekoj vezi sa satanistima kada ih tako zdušno...i još velikim slovima .... podržavaš NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Оно што је ван сваке логике јесте да НВО "Атеисти Србије" учествују на сајму који промовише/рекламира средње школе, са циљем да информише будуће средњошколце. Промоција атеизма у таквом амбијенту је глупост и злоупотреба. Делити памфлете који промовишу нечији став о питању које нема везе са садржајем сајма својствено је само сектама, попут Јеховиних сведока. Мислим да су "Атеисти Србије" овим себи дали аутогол. Ignjatije, Дуња and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ateisti Srbije su verski ekstremisti u svakom pogledu sem u bukvalnom [sem po definiciji, posto izuzetno vole da smaraju istom kad kazes o cemu se zapravo radi]. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ја имам поуздану информацију (нећу да откријем извор ) да је свештеник којег помињу заправо професор у школи која је и организатор (предаје верску наставу). Његова реакција је, дакле, реакција радника школе организатора. Сад, потпуно ми је нелогично и контрадикторно. Атеисти тврде да су добили званичну дзволу учешћа а организатори, запсолени у школи, то не знају. Па још, следи избацивање са сајма од стране директора. Неко ту дебело фолира и мува. Ко, не знам. Aha, ja sam mislila i da je navedeno da je radnik škole: mislim da, uz dužno poštovanje, ne bi bilo logično da uđe bilo koje svešteno lice, pobuni se, i ovi odmah izbace štand AS. Ipak AS se ne ubrajaju u ugrožene grupe, još uvek "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Indoktrinacija je okej ako je sa njihove strane Ма није у томе проблем уопште. Ја сада полако слажем коцкице. Капирам контекст у којем је директорка рекло оно што су навели: "Ово је сајам образовања а не сајам слободне мисли." Дакле, био је сајам чији је циљ рекламирање средњих школа у Суботици и помоћ будућим средњошколцима приликом одлучивања куда даље са образовањем. Неко је то злоупотребио и искористио простор сајма за промоцију нечега што благе везе нема са садржајем самог сајма. То значење има ова доректоркина реченица - сајам служи промоцији средњешколског образовања а не промоцији нечијег погледа на свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Pre koji dan Beogradska nadbiskupija je organizovala lep mali sajam knjiga, uz fino predavanje našeg uglednog islamologa i bivšeg veleposlanika Srbije i Crne Gore u Vatikanu, prof. dr. Darka Tanaskovića a o njegovim susretima sa Jovanom Pavlom II . Zašto na taj sajam nisu došli i ateisti , sa svojim štandom ... ? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Ма није у томе проблем уопште. Ја сада полако слажем коцкице. Капирам контекст у којем је директорка рекло оно што су навели: "Ово је сајам образовања а не сајам слободне мисли." Дакле, био је сајам чији је циљ рекламирање средњих школа у Суботици и помоћ будућим средњошколцима приликом одлучивања куда даље са образовањем. Неко је то злоупотребио и искористио простор сајма за промоцију нечега што благе везе нема са садржајем самог сајма. То значење има ова доректоркина реченица - сајам служи промоцији средњешколског образовања а не промоцији нечијег погледа на свет. Je l' to ono sto sam i ja u osmom imao kad dodju predstavnici razlicitih srednjih skola pa prezentuju skole i kazu sto da upises ovu ili onu? Ako da, ne razumem sta su trazili tu osim ako nisu otvorili neku svoju srednju skolu A kad ih izbacis kukaju na represiju slobodne misli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Je l' to ono sto sam i ja u osmom imao kad dodju predstavnici razlicitih srednjih skola pa prezentuju skole i kazu sto da upises ovu ili onu? Ako da, ne razumem sta su trazili tu osim ako nisu otvorili neku svoju srednju skolu Управо то, само на мало вишем и обимнијем нивоу. Наравно да нема логике да на таквом сајму буде штанд Удружења "Атеисти Србије", на којем се деле памфлети који промовишу атеизам и нека питања науке (теорија еволуције, конкретно). Дакле, нити је био сајам философије, нити сајам слободе мишљења, нити сајам науке. Свакако да једино исправно питање које следи јесте - шта ће АС тамо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Свакако да једино исправно питање које следи јесте - шта ће АС тамо? Pomalo podsecaju na Obraz kad tako upada na izlozbe i to... Александар Милојков and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 I satanisti veruju u nesto... tako da su i satanisti blizi religiji od ateista (zapravo satanizam JESTE religija) Zavisi, lavejevi satanisti ne veruju npr u sotonu da postoji, jednostavno veruju u te vrednosti anti-hriscanske, droga, seks, nasilje i to..;. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Vec...nisi ti valjda u nekoj vezi sa satanistima kada ih tako zdušno...i još velikim slovima .... podržavaš Pa kad ti mozes da podrzavas artemite sto ne bih ja mogo sataniste? ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 18, 2014 Пријави Подели Написано Април 18, 2014 Nikad čuo za te termite NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука