DankaM Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 A, interesuje me, kako gledaš na to što su (danas, sadašnje vreme) na farmaciji (valjda na farmakokinetici) dodati časovi vezani za homeopatske preparate? Mislim svašta Ayla је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Из могу искуства (узетог са резервом јер ми то није струка) и речи самих историчара, википедија на енглеском је доста поуздана када су чињенице у питању, што се тиче интерпретације и повезивања истих вероватно не толико, али то је сасвим довољно за како рекосте подсећање и увиде у неке основе... Иначе, доста јој верујем, јер ми се чини да, када су у питању популарније теме бар, људи је често посећују, па самим тим је и контролишу... Затим, улива ми поверење што имају напомене код тема око којих има више супростављених мишљења, имају оне напомене када недостаје референца итд. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ја у задње време доста путујем и тачно би полудео да морам да носим књиге. Електронска издања су спас. 1256 f***** pages Плутон, Crveni Baron and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Mislim svašta Ali kako smeš tako misliti, ako su autoriteti sa farmaceutskog fakulteta i državne institucije dozvolili drugačije. Šta ti daje takvu hrabrost? . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ali kako smeš tako misliti, ako su autoriteti sa farmaceutskog fakulteta i državne institucije dozvolili drugačije. Šta ti daje takvu hrabrost? Dobro, onda ne mislim ništa Ayla је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 . Ali ti si farmaceut, ako se ne varam!? . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Ali ti si farmaceut, ako se ne varam!? Varaš se... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 . E pa ništa onda!! Htedoh uz stručnu pomoć dati multi primer ... i o vikipediji. Ali ne beše suđeno. Svako dobro ... verovatno onda lekaru. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Википедија је један од најбољих пројеката на вебу. Број грешака је задивљујуће мали. А наравно да текст нећемо узимати здраво за готово, али исто тако и било коју штампану књигу не прихватамо тек тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука