Jump to content

Wikipedia

Оцени ову тему

Препоручена порука

A, interesuje me, kako gledaš na to što su (danas, sadašnje vreme) na farmaciji (valjda na farmakokinetici) dodati časovi vezani za homeopatske preparate?

Mislim svašta  0505_music

• Волим 1

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Из могу искуства (узетог са резервом јер ми то није струка) и речи самих историчара, википедија на енглеском је доста поуздана када су чињенице у питању, што се тиче интерпретације и повезивања истих вероватно не толико, али то је сасвим довољно за како рекосте подсећање и увиде у неке основе... Иначе, доста јој верујем, јер ми се чини да, када су у питању популарније теме бар, људи је често посећују, па самим тим је и контролишу... Затим, улива ми поверење што имају напомене код тема око којих има више супростављених мишљења, имају оне напомене када недостаје референца итд.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ја у задње време доста путујем и тачно би полудео да морам да носим књиге. Електронска издања су спас. :)

350px-NumericalRecipes3rdEdCover.jpg

1256 f***** pages

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ali kako smeš tako misliti, ako su autoriteti sa farmaceutskog fakulteta i državne institucije dozvolili drugačije. Šta ti daje takvu hrabrost? 

Dobro, onda ne mislim ništa  1324_womens  

• Волим 1

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Википедија је један од најбољих пројеката на вебу. Број грешака је задивљујуће мали. А наравно да текст нећемо узимати здраво за готово, али исто тако и било коју штампану књигу не прихватамо тек тако.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...