Jump to content

Car Sharing

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Ti jos nisi ukjapirao da se ovde radi o firmama? Ovo je biznis bato.

Скапирао сам ја да је то бизнис, ал ти ниси укапирао да је нерегулисани неопорезивани бизнис :)

Да нема мешања државе

Lokalne i državne vlasti u SAD, kao i vlade širom sveta, moraće da obezbede regulativu za novi biznis. (Srna)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa u tom slucaju nije baspovoljno ali zamisli cetvoricu koji svaki dan predju 50 km za odlazak na posao iz jednog mesta u drugo ... Imali bi racuna da kupe jedan auto i da dele troskove?

Четворица би се можда и договорили, али замисли ситуацију да се њихове жене договоре која ће возити ауто увече у излазак :))

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Четворица би се можда и договорили, али замисли ситуацију да се њихове жене договоре која ће возити ауто увече у излазак :))

:))  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol  sHa_sarcasticlol

Ја бих ту ствар могао да замислим са аутом за "трке" нарпимер, ја волим да возим брзо и волео бих да поседујем ауто за "Трек деј" такозвани дани када одеш на стазу и возиш.

Па уместо да плаћам понаособ ауто 30 000 е само за то договорим се са још њих 5 да платимо по 6 000 евра и да га "делимо" ....

То ми звучи као скорз изводљиво. Или да купиш за себе па да изнамљујеш, као што раде са ски опремом или тако неким стварима. 

Подели на овим сајтовима

Иначе, мислим да је скроз ОК што шјор Билбија повремено изађе са неким предлогом за приватни бизнис, било би лепо да и остали који живе по иностранствима предложе нешто за нас у матици што би могло бити интересантно, а могли би да буду и суинвеститори ако стварно верују у профитабилност идеје.

Подели на овим сајтовима

Иначе, мислим да је скроз ОК што шјор Билбија повремено изађе са неким предлогом за приватни бизнис, било би лепо да и остали који живе по иностранствима предложе нешто за нас у матици што би могло бити интересантно, а могли би да буду и суинвеститори ако стварно верују у профитабилност идеје.

Ко оће да ми помогне да продајем руже  и резано цвеће по иностранство нек ме контактира на пп :Р 

ако га не престигну браћа Руси ахахха

Подели на овим сајтовима

Evo ideje ...Studenti koji placaju stan u BGD na primer bi mogli da ponude stan preko leta na koriscenje nekome kome bi bio potrebanu to vrreme

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ee kako ide biznis sa cvecem? :)

Онако... треба сад тењу можда да увозим.... сад преко лета терба да средим све... најгори ми проблем што још не знам сигурно коме да продам...

гледао сам кредите и тако.... лагано..... ионако тек на јесен може да се сади... дотле иду припреме.... 

Подели на овим сајтовима

Evo ideje ...Studenti koji placaju stan u BGD na primer bi mogli da ponude stan preko leta na koriscenje nekome kome bi bio potrebanu to vrreme

Да сам газда стана који изнајмљујем студенту, не бих баш волео да га тај студент поново изнајми неком другоме...али опет, ако газда не сазна...

Подели на овим сајтовима

Kakvo cvece?

Ја се спремам да кренем у производњу садница резаног цвећа.

Да сам газда стана који изнајмљујем студенту, не бих баш волео да га тај студент поново изнајми неком другоме...али опет, ако газда не сазна...

И вучић порез да удари. без тога ништа :Р 

Подели на овим сајтовима

Кад сам уговарао неко цвеће за свадбу, одем по препоруци у неку "велецвећару", договоримо се све и питам колико ће то да кошта - а они кажу не знамо, зависи од цене на Амстердамској берзи тих дана када вам буде свадба!?

Претпостављам да се у Србији око 90% цвећа увози.

Ако хоћеш Милосављевићу, даћу ти њихов контакт па пробај да уговориш са њима неку цену за ту твоју производњу.

Подели на овим сајтовима

Кад сам уговарао неко цвеће за свадбу, одем по препоруци у неку "велецвећару", договоримо се све и питам колико ће то да кошта - а они кажу не знамо, зависи од цене на Амстердамској берзи тих дана када вам буде свадба!?

Претпостављам да се у Србији око 90% цвећа увози.

Да зато ја имам планове да направим комплетан круг произвдње међутим то тражи велика улагања. Зато пошто те паре немам крећем прво на "мало" са садницама резаног. А после да видимо за остало. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...