Grizzly Adams Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 То ти је као да ја малтретирам жену сваки дан и онда "предвидим" како постоји завера "злих сила" да ми је отму, па ће ме преварити са злим комшијом (који наравно у завери учествује), а на крају оставити и одвести децу. Како је само зао тај свет! А ја сав праведан и невин... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 То ти је као да ја малтретирам жену сваки дан и онда "предвидим" како постоји завера "злих сила" да ми је отму, па ће ме преварити са злим комшијом (који наравно у завери учествује), а на крају оставити и одвести децу. Како је само зао тај свет! А ја сав праведан и невин... Sjajno si opisao poziciju Srba u Hrvatskoj. Problem je samo sto to ne vidis. A Miloske je bio komsija .... Orion је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 A kako je ti vidis? Mislis da je onaj krug precnika 2 km po kojem se kreces Srbija? A kako se zove krug kojim se ti kreces? :-D Kad se Mladja ranom zorom probudi, pocese ono sto mu je bog podario i ode do wc-a, on je vec pregazio vise Srbije no sto ces ti do kraja godine :-P Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ма дај бро... Та његова параноја била је уједно и "self fulfilling prophecy". За све што је "предвидео" првенствено је био сам крив јер је 90% страдања изазвао својим ретардираним поступцима. Мрзи ме више да објашњавам очигледне ствари. Predvijanje je to isto ko sto cu ja prorok sad da predividm da cu u sledecih mesec dana da se pokacim sa baronom oko neceg. Eto ja prorok isto ko sloba.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 A kako se zove krug kojim se ti kreces? :-D Kad se Mladja ranom zorom probudi, pocese ono sto mu je bog podario i ode do wc-a, on je vec pregazio vise Srbije no sto ces ti do kraja godine :-P Gresis gtebra ... da bi me stigao treba mu jos barem 2 decenije i tada ce biti u poziciji u kojoj sam ja sada i opet cu je bolje poznavati ... A za sada kruzi u ogranicenom prostoru, kao zlatna ribica u akvarijumu a misli da poznaje okean ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука