Avocado Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Код мене је обрнут случај... Жена ради, а ја сам кући, водим рачуна о домаћинству, деци, кувам ручкове, перем, пеглам... Predlažem da se naslov teme promeni u: "Ju, ju, ju, šta mi to imamo ovde... Milan Rakić se usudio da to kaže: Ni jedan otac ne želi da radi, mesto nam je u kući" DankaM, Juanito, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Pa ovo je najfeministickija tema sto moze da postoji.Zene nece da radU a hoce da idu u teretanu i da lakiradU nokte...cccc Милан Ракић and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Само ми мало иде на живце, кад загине са друштвом и дође касно кући... Баздише на ракију... И онако се само скљока на кревет, оставивши ме невољеног... Cuti Milance,dobro je dok ne bije Crveni Baron, Саша од Москве, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука