Jump to content

Prirodni lekovi protiv stresa koji odmah deluju

Препоручена порука

Tebi je potrebno nesto za mucninu ili za smirenje?

(Note to myself zuvcis kao baba)

Znas, postoje razlicite biljke, travke ovo ono, ali sve to zavisi. Koliko imas godina, da li si na nesto alergican, kakvog si zdravstvenog stanja, koji je uzrok tvojih problema, da li si potrazio neku vrstu pomoci za to sto te muci, da li je nesto prolazno ili trajno i jos hiljadu pitanja.

Sto se lekova tj trava tice, ja se secam da sam u prvoj trudnoci uzimala za smirivanje persen forte neke tablete na biljnoj bazi jer cajeve ne smem uglavnom zbog alergija. I da je lek prirodan i bezbedan, a tad mi je u jednom ogranicenom roku bio potreban zbog problema u trudnoci.

Ali svaki covek je drugaciji, pa i ne deluje ni isti lek ni ista travka na svakog.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

22 hours ago, WiseMan рече

Pio sam kapi 2 meseca svaki dan, nema efekta.

Komercijalno dostupne kapi su toliko razblažene da ne deluju, zato se koristi ono što čovek sam ubere i napravi. Delovanje je garantovano i hemiski dokazivo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 4 years later...
On 11.4.2014. at 2:11, Juanito рече

Hronični alkohoričari nisu nikad pod stresom, sa time se potpuno slažem!:ani_biggrin::)) Još ti je avocado, glavna zvezda foruma lajkovao.7896634

Ali point je u tome da si bez stresa i trezan bez šljivke. Vučić i Nestorović leče covid sa šljivom a ti stres! confused112:smeha:

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

On 19.8.2016. at 22:42, LogosAgape рече

Komercijalno dostupne kapi su toliko razblažene da ne deluju, zato se koristi ono što čovek sam ubere i napravi. Delovanje je garantovano i hemiski dokazivo.

Ja sam im lepo napisao da i kod vitamina D kupuju "prašak za pecivo+vanilin šećer"..........:))7896634

I sa pravom valerijanom treba biti vrlo obazriv, ako se preteruje može doći do nepotrbnih  problema sa srcem.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

On 6.5.2014. at 8:51, Biky83 рече

Odavno je dokazano kako ljubav na sve nas utice.....ne postoji vise ni stres ni depresija ni bilo koja situacija koje se ne moze resiti, samo ako volimo i ako nam je ljubav uzvracena.....

Sitnica :smeh1:.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...