Juanito Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Pogledajte prizor koji je ostavio bez daha prolaznike u Knez Mihailovoj Zvuči sasvim neverovatno, ali se dogodilo - Danilo Anđelković je u Knez Mihailovoj zasvirao na svojoj violini, a onda je iz mase zapevao operski pevač Nenad Čiča. Njih dvojica su potom održali pravi mini-koncert, koji je prolaznike ostavio bez daha. "Odsvirao sam "Nessun dorma", u publici je bilo između 50 i 100 ljudi, ali nisam znao da me sluša Nenad i da silan glas ključa u njegovim grudima.. Zatim sam pustio pratnju za "Vinsku pesmu" i sasvim slučajno krenuo ka delu kružoka gde je Nenad stajao, želeći da tom delu publike poklonim više pažnje", opisao je Danilo svoje iskustvo, i nastavio: "Ali pre nego što sam čuo svoju violinu, kao da se nebo otvorilo, on nije mogao da se uzdrži, atmosfera nas je kao bujica nosila obojicu Nenad je pevao Alfreda a violina svirala Violetu. Posle Vinske pesme, publika mu nije dozvolila da se vrati, morao je da otpeva opet ni manje ni više nego najlepšu ariju!" Publika nije krila oduševljenje, a nećete ni vi. Kako je došlo do ovog magičnog momenta u centru Beograda, čitajte sutra opširnije u štampanom izdanju "24 sata". Pogledajte video-snimak u kom je zabeležen događaj zbog kog su te večeri mnogi zastali i ostali bez daha: Izvor Srdjan, RYLAH, Пг and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 nana, DYNABLASTER and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Sasvim slučajno se ERSTE banka odlično vidi RYLAH, Srdjan, DYNABLASTER and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Sasvim slučajno se ERSTE banka odlično vidi Свако види шта хоће. Ја, рецимо, видим математички институт САНУ. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Једном сам га усликао успут. Лице ове цуре све говори. DYNABLASTER, Милан Ракић, nana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Баш лепо. Свака част! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Једном сам га усликао успут. Лице ове цуре све говори. I ja vidim isto kao i ti da on nije slučajno tu. I? Biće tu svašta nešto šareno i raznoliko, jer se koliko vidimo čovek bavi time. I? Ako me pitaš da li čujem kvalitet, moj odgovor je čujem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука