Jump to content

Pogledajte prizor koji je ostavio bez daha prolaznike u Knez Mihailovoj

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

Pogledajte prizor koji je ostavio bez daha prolaznike u Knez Mihailovoj

Zvuči sasvim neverovatno, ali se dogodilo - Danilo Anđelković je u Knez Mihailovoj zasvirao na svojoj violini, a onda je iz mase zapevao operski pevač Nenad Čiča. Njih dvojica su potom održali pravi mini-koncert, koji je prolaznike ostavio bez daha.

"Odsvirao sam "Nessun dorma", u publici je bilo između 50 i 100 ljudi, ali nisam znao da me sluša Nenad i da silan glas ključa u njegovim grudima.. Zatim sam pustio pratnju za "Vinsku pesmu" i sasvim slučajno krenuo ka delu kružoka gde je Nenad stajao, želeći da tom delu publike poklonim više pažnje", opisao je Danilo svoje iskustvo, i nastavio:

"Ali pre nego što sam čuo svoju violinu, kao da se nebo otvorilo, on nije mogao da se uzdrži, atmosfera nas je kao bujica nosila obojicu Nenad je pevao Alfreda a violina svirala Violetu. Posle Vinske pesme, publika mu nije
dozvolila da se vrati, morao je da otpeva opet ni manje ni više nego najlepšu ariju!"

Publika nije krila oduševljenje, a nećete ni vi. Kako je došlo do ovog magičnog momenta u centru Beograda, čitajte sutra opširnije u štampanom izdanju "24 sata".

Pogledajte video-snimak u kom je zabeležen događaj zbog kog su te večeri mnogi zastali i ostali bez daha:

Izvor

Подели на овим сајтовима

Једном сам га усликао успут. Лице ове цуре све говори.

so1g5d.jpg

I ja vidim isto kao i ti da on nije slučajno tu. I? Biće tu svašta nešto šareno i raznoliko, jer se koliko vidimo čovek bavi time. I?

Ako me pitaš da li čujem kvalitet, moj odgovor je čujem.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...