Вук самотњак Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Савршен пејзаж, одмор за очи и душу... Динарски крајолик, подсетио ме на Лику... Данче*, Дуња and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Златибор Дуња, Снежана, Milena B. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Nazalost selo dosta izumire. pa preseli se tamo ne svidja mi se to sto svi kukaju kako selo izumire ali nikom ne pada na pamet da ode tamo da zivi... svi vole selo da odu u prirodu, da vide malo lepotu prirode, da popiju kaficu na suncu dok ih pirka povetarac u miru i tisini... ali niko nece da zivi... mene jos i pojedini vredjaju kako sam seljak i brdjanin.... a ja se pre godinu dana preselio na selo.... a i ko da je biti seljak neka uvreda Kad pogledam ko su danas beogradjani (ne odnosi se na Milosa, da se ne nadje prozvan) meni drago da sam seljak.... iskreno.. Kaludjerovic Sreten, GeniusAtWork, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Благо теби што си на селу. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Благо теби што си на селу. Nije lose da ti kazem, kako je krenulo nabildovacu se .... Doduse moje selo nije nesto zabaceno ... ali je opet selo.. мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Nije lose da ti kazem, kako je krenulo nabildovacu se .... Doduse moje selo nije nesto zabaceno ... ali je opet selo.. moje selo je daleko 2,3 km od grada, kud ce bolje nije sramota biti seljak koji zivi na selu,sramota je zivjeti u gradu i biti seljacina Рада.. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 pa preseli se tamo ne svidja mi se to sto svi kukaju kako selo izumire ali nikom ne pada na pamet da ode tamo da zivi... svi vole selo da odu u prirodu, da vide malo lepotu prirode, da popiju kaficu na suncu dok ih pirka povetarac u miru i tisini... ali niko nece da zivi... mene jos i pojedini vredjaju kako sam seljak i brdjanin.... a ja se pre godinu dana preselio na selo.... a i ko da je biti seljak neka uvreda Kad pogledam ko su danas beogradjani (ne odnosi se na Milosa, da se ne nadje prozvan) meni drago da sam seljak.... iskreno.. па пази прво ја сам рођен у Бгу а и моји су у њему око 40 година, приде село изумире и махом су ту само старији људи,нема пут,има два канала на тву,струја лоша,интернет наравно да нема,школа је затворена и малобројна деца из тог села морају пешке дневно по 5,6 км у једном правцу до школе,мреже за мобилни такође су лоше,нема сигнала или се качи на суседни Босански пријемник па се иде стално у роминг. Према томе услови за живот су никакви. И то је један од великих разлога што бар ово моје село изумире,да има пута сигуран сам да би неки и остали. То да је село прелепо и да сам у тој природи нетакнутој проводио распусте и дане и дане је једна ствар,а живот апсолутно друга. Тамо тешко може опстати неко ко није одатле,јер је тешко привићи се на све те ствари које су негативне због самог поступања државе према селима. Kaludjerovic Sreten and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Danasnji izgled kuce seljaka u okolini Bajine Baste koji je izranjavan nakon borbe u Kumanovskoj bici peske dosao po snegu bos do svoje porodice. Ziveo je jos dva dana. звончица, verum est in beer, obi-wan and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 http://tinypic.com/r/2dmhw89/8Dok berem cajeve http://tinypic.com/r/14dep0x/8 Dok berem sljive Najlepse uspomene su mi leta kad sam na imanju gde imamo vikendicu brala maline, sljive, jabuke, pomagala mojima u pecenju rakije Dragi ljudi i priroda -lepota ИгорМ, Maslacak_, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 http://tinypic.com/r/2dmhw89/8Dok berem cajeve E ovde bi se lepo udruzila sa zenom u mene... Milena B. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 E ovde bi se lepo udruzila sa zenom u mene... Hahahhah, pozdravi zenu, da razmenimo iskustva o travkama Kaludjerovic Sreten and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milijan75 Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 http://tinypic.com/r/2dmhw89/8 Dok berem cajeve http://tinypic.com/r/14dep0x/8 Dok berem sljive Najlepse uspomene su mi leta kad sam na imanju gde imamo vikendicu brala maline, sljive, jabuke, pomagala mojima u pecenju rakije Dragi ljudi i priroda -lepota Мајчина душица? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Мајчина душица? Ne, vranilova trava ili origano, kako god zelis Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 http://tinypic.com/r/2dmhw89/8 Dok berem cajeve http://tinypic.com/r/14dep0x/8 Dok berem sljive Najlepse uspomene su mi leta kad sam na imanju gde imamo vikendicu brala maline, sljive, jabuke, pomagala mojima u pecenju rakije Dragi ljudi i priroda -lepota Divne su ti slike Milena, rado bih ti se i ja pridruzila u branju ovih sljiva Milena B. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Природно је да побегнете из града и одете у природу. Прирoдно је да се заситите посла. Природно је да вам досаде клишеи. Природно је да вас заморе фразе. Природно је да почнете да мрзите рокове, састанке, телефоне. Прирoдно је да бар једном у години шефу кажете: Ја одлазим! Природно је да побегнете из града и одете у природу. Ако до сада све то нисте пробали, нисте имали када и где, онда гледајте: Документарни забавно-путописни серијал Сасвим природно P.S. Ако вам све то не треба у животу, онда значи да сте један неприродан и досадан човек. Снежана, Kaludjerovic Sreten, Вук самотњак and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука