MirjanaM3 Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 http://youtu.be/DeLT0g0t25Q Много волим Колдплеј. У ком год да сам расположењу, могу да их слушам. А и проналазим се у доста песама. <3 Sent from my EBM755ND using Tapatalk Pontifex Emeritus and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Just because I'm losing Doesn't mean I'm lost Doesn't mean I'll stop Doesn't mean I would cross Just because I'm hurting Doesn't mean I'm hurt Doesn't mean I didn't get What I deserved No better and no worse I just got lost Every river that I tried to cross Every door I ever tried was locked Ohhh and I'm... Just waiting 'til the shine wears off You might be a big fish In a little pond Doesn't mean you've won 'Cause along may come A bigger one And you'll be lost Every river that you tried to cross Every gun you ever held went off Ohhh and I'm... Just waiting until the firing stopped Ohhh and I'm... Just waiting 'til the shine wears off Ohhh and I... Just waiting 'til the shine wears off Ohhh and I.. Just waiting 'til the shine wears off Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nickelpower Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Срђан Шијакињић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 кавер Ријане Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Одличан бенд. Често сам имао прилику да чујем како су на фазон рејдиохеда, али да је РХ ту много бољи, али искрено ја нисам никако успео да почнем да слушам РХ, јер су ми на првих неколико слушања много мање били привлачни (слушљиви такорећи) од Колдплеја... Поставио сам ових пар које не излазе одмах на претрагама, мање познатих условно речено, а које сунми одличне... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 konačno nekom da se sviđa i da postavi neku pesmu, evo ti lajk hvala za lajk :D volim da ih slusam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 7, 2014 ova je baš, baš ekstra, hvala Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2014 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука