w.a.mozart Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ser Entoni Hopkins je pre glumačke karijere bio muzičar i komponovao je valcer koji je ovom prilikom 1. put izveden Иван ♪♫, Јефимија Крунић, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 После повратака на Земљу, један вееелики facenew22222222 од мене. w.a.mozart and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 У бре, дабре... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 izuzetno i uvek se u muzici čuje taj lični pečat, svaki kompozitor je poseban, i muzika ima poseban karatker, kako je to lepo čuti w.a.mozart, Иван Ивковић, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 imam i ja valcer... dal da ga zovem Иван Ивковић, Лидија Миленковић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2014 ajd postavi da čujemo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 ajd postavi da čujemo moram prvo da ga snimim sa boljim zvukovima, inače neće ostaviti jak utisak, pa ću ga postaviti baš sam razmišljao šta sledeće da radim, i sad si mi pomogao da odlučim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 ajd postavi da čujemo Gotovo, gotovo, gotovo! I mnogo mi se sviđa još samo par sitnica pa ću da ga stavim negde w.a.mozart, Плутон and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 očekujemo sa nestrpljenjem :bendoff: Лидија Миленковић and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Paul nodalo Greatest classic piece I have ever heard.Did Sir Anthony Hopkins the world famous actor write this piece? It's beautiful. Crazy One 4 UI think you never heard any other classic piece if you think that. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука