Crveni Baron Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ја бих организовао курс бежања из земље док трају ратови, чување своје деце на сигурном и истовремено ратно хушкање туђе деце са сигурног одстојања. Имамо барем једном висококвалификованог предавача, а верујем да их има много више. Aha, imamo ih oko milijarde ... ceo zapad je takav ... Kuju oruzje svaki dan i koriste ga a pacifisticke gluposti su prepustili istoku ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Aha, imamo ih oko milijarde ... ceo zapad je takav ... Tacno tako, ti radni huskaci u kojima ivica pricau su (normalno) na zapadu, nisu u Srbiji oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2014 ko čita Sveto Pismo može da primeti da Hristos uvek govori ,,ako hoćeš" DYNABLASTER and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja sam imao prvu pomoc u srednjoj,al onako bas prakticna nastava.Bilo je zanimljivo,zavijali smo se tamo,pravili rane od sminke itd... Hocu reci da sam uvek za uvodjenje malo prakse u skole.Pa sto da ne i ucenje neke borilacke vestine,neki ekstremni sportovi,izlasci u prirodu. Je l ste vi ljudi svesni da moji ima dosta mojih vrsnjaka danas,u gradovina,koji bukvalno ne znaju ekser da ukucaju.O devojkama da ne pricam... Милан Ракић, DYNABLASTER and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ladno mi brisu post! Ajd, onda ovako, bez prigodnih komentara: GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Нека онда врате марксизам и домаћинство... п.с. од колевке па до гроба,најлепше је ђачко доба GeniusAtWork and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 домаћинство Јој домаћинство... Како бих другачије научио да штрикам и чивкам (мачвански локализам за кукичање ) Лидија Миленковић, RYLAH, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Da bre, domaćinstvo! Najjači predmet ikad! :good2: Još se sećam kako smo crtali u svesci naš stan i onda lepili slike nameštaja u svakoj sobi Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 A je li postoji OTO? Tamo moze da se nauci kucanje eksera Пг је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ма постоји, али је то све килаво бре. Мој клинац је седми разред и разредна му је професор ОТО-а и нема тога... Уче о енергетској ефикасности (што је добро) и тако то... Нико бре да прави авиончиће, бродове, којекакве моделе, да сецка шпер итд... А ако ти кажем да им лектира није обавезна о чему да причамо другом... Зато и не знају да причају (част изузецима), поштапају се у говору, овај мој редовно на писменим из српског добија 2-ке, јер не зна да пише... Јер је у животу прочитао, како волим да кажем само седам књига (јер Џоан Роулинг није написала више наставака Харија Потера) И не вреди, можеш причати, тупити причајући, једноставно га (их) то не интересује... Пг, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Нико бре да прави авиончиће, бродове, којекакве моделе, да сецка шпер итд... Al' su se moji tata i brat zabavljali ovim kad sam ja bila u osnovnoj školi Uvek mi je bolje išlo štrikanje i kukičanje... RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Јер је у животу прочитао, како волим да кажем само седам књига (јер Џоан Роулинг није написала више наставака Харија Потера) И не вреди, можеш причати, тупити причајући, једноставно га (их) то не интересује... Hm, za utehu, ja isto nisam bila neki ljubitelj čitanja dok sam bila klinka, ali je u kući uvek bilo puno knjiga, i moji su uvek puno čitali. Posle sam nadoknadila Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Hm, za utehu, ja isto nisam bila neki ljubitelj čitanja dok sam bila klinka, ali je u kući uvek bilo puno knjiga, i moji su uvek puno čitali. Posle sam nadoknadila Ок. Стицајем околности и ја могу да се похвалим богатом библиотеком тако да се надам да ће му доћи из дупета у главу DankaM је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Иначе драж већ пословичног форумског скретања са теме је и у томе што са пушака, дођосмо међ` књиге DankaM, RYLAH and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 VIDEO - Vaspitanje mladih, odbrana i zaštita, kliknite na sliku da aktivirate flash https://www.facebook.com/video.php?v=10152394875086006 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука