Jump to content

Da li postoji politicka slicnost Kosova i Krima? - razdvojena tema

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нема паралеле те врсте...напротив!

Хрушчов је из политичких разлога отео Русима Крим и присајединио је Украјини, те је Руси само враћају под своје окриље...то је њихова територија а не Украјинска. Украјина би, као и наше комшије, да пљују по комунизму али да уживају плодове и дарове које су комунисти отели од других и дали им...веома интересантно...али и покварено!

Косово је српска територија која је отета од стране САД и ЕУ и дата шиптарима. Значи једина паралела је у томе што су САД и ЕУ отели нашу територију и сад покушавају да још једну отету територију (Крим) задрже у оквирима нове нацистичке државе којој не припада нити је припадала, а све зарад својих геополитичких интереса који су толико дрско отворени и бесрамно нескривени да то превазилази сваке границе.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

... nasilno menjanje granica suverenih i medjunarodno priznatih država apsolutno protivno medjunarodnom pravu.

I nasilno menjanje predsednika ili vlade je potpuno neprihvatljivo za pristojne drzave i vlade i one obicno izbegavaju dijalog sa takvima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

I nasilno menjanje predsednika ili vlade je potpuno neprihvatljivo za pristojne drzave i vlade i one obicno izbegavaju dijalog sa takvima ...

Znaci Italija je nepristojna drzava?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Znaci Italija je nepristojna drzava?

pa naravno i ona i sve ostale vlade koje podrzavaju neonaciste u Kijevu, koji su prvo sto su uradili kada su usli u parlament, rasili da zanranjuju ruski jezik.

Ko sa takvima se u kolo hvata je izuzetno nepristojan.

pa me zanima kako hriscani mogu da podrzavaju nasilnike koji se tako ponasaju i da li bi podzali i Hitlera na primer?

Подели на овим сајтовима

Možda treba da shvatiš da međunarodno pravo ne postoji.

Ako to moramo da priznamo kao realnost, onda je jasan dalji sled događaja kada je Kosovo u pitanju. Po tom principu, nužno je da Srbija u što skorije vreme prizna suverenitet i teritorijalni integritet Republike Kosovo i uspostavi diplomatske odnose sa tom državom, jel , medjunarodno pravo više ne postoji, pa je u nužno priznati nove realnosti. Eto, budimo onda otvoreni do kraja.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

pa naravno i ona i sve ostale vlade koje podrzavaju neonaciste u Kijevu, koji su prvo sto su uradili kada su usli u parlament, rasili da zanranjuju ruski jezik.

Ko sa takvima se u kolo hvata je izuzetno nepristojan.

Kad se vracas u Srbiju da te vodim na pivo?

pa me zanima kako hriscani mogu da podrzavaju nasilnike koji se tako ponasaju i da li bi podzali i Hitlera na primer?

I mene, nadji mi nekog na ovom forumu ko ih podrzava. 

Подели на овим сајтовима

Нема паралеле те врсте...напротив!

Хрушчов је из политичких разлога отео Русима Крим и присајединио је Украјини, те је Руси само враћају под своје окриље...то је њихова територија а не Украјинска. Украјина би, као и наше комшије, да пљују по комунизму али да уживају плодове и дарове које су комунисти отели од других и дали им...веома интересантно...али и покварено!

Косово је српска територија која је отета од стране САД и ЕУ и дата шиптарима. Значи једина паралела је у томе што су САД и ЕУ отели нашу територију и сад покушавају да још једну отету територију (Крим) задрже у оквирима нове нацистичке државе којој не припада нити је припадала, а све зарад својих геополитичких интереса који су толико дрско отворени и бесрамно нескривени да то превазилази сваке границе.

Stoji to sve, uredu je na neki način. Ali pitanje je zašto se Rusija setila danas tek da vraća pod svoje okrilje Krim koje je prethodno poklonila Ukrajini. I to više od 20 godina nakon što je Ukrajinu priznala, 1991. čini mi se, kao suverenu državu u njenim medjunarodno priznatim granicama, zašto su je priznavali ako su još tada verovali da Krim nije deo Ukrajine ?

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

@,

Ради се о сили. Послушај задњи део емисије где говори Лазански:

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1552097/%D0%94%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zbog ubedjenja da je demokratija a ne naciasticki ili bilo koji revolucionarni teror i zastrasivanje bilo koga pa i poslanika put i nacin kako se u zivotu resavaju problemi. Ja sam protiv Kijeva danas, a za Krim, kao sto sam i protiv nasilja bilo koje vrste a na strani zrtve. Kao sto sam protiv onog Svestenika, ako jeste uradio ono i silovao oni devojcicu, a na strani te devojke. Isti princip.

Ali bih imao pitanje za vas. Zasto vi, pro EU i pro Nato, niste na strani zrtve vec na strani nasilnika? Sta vas vodi u tom pravcu, koji motivi, zelje , duh?

Ne znam na osnovu čega donosiš takve zaključke, i to baš ti kad si me vec u pvt pitao i dobio si jasan odgovor, znaš dobro moj stav. EU da, put Srbije uopšteno prema zapadu da, ali ponavljam milioniti put, samo jer smo slabi i 1999. nismo pokazali da možemo da se nosimo sa njihovom silom, Rusija nam je daleko, živimo u delu sveta koji se direktno vodi iz Vašingtona i Brisela već  duže vreme, Rusija nije ranije niti danas čini bilo šta da promeni realnost na Balkanu, to dokazuje da nije ni zainteresovana i to je pokazala mnogo puta, da je želela, ona bi vladala Balkanom....zar ne ? :D U EU idemo iz nužde, a ne iz ljubavi, moramo biti pragmatični inače će nas zapad smanjiti na Bg pašaluk u to budite uvereni. Dakle, da u EU, nikako u NATO ( i to samo da ne moramo još i da ginemo za Amere ako vec moramo da ih bespogovorno slušamo ! )

Dok ste vi (većina) fanatični RUSOFILI, sa druge strane mi ostali nismo nikako eurofili, ali jesmo eurorealisti !

Подели на овим сајтовима

Zasto se ovde gleda toliko Crno-belo.. ako mislite da je ruska invazija losa - automatski znaci da podrzavate trenutnu vladu Kijeva.. taj detalj mi nije jasan. Mogu li da mislim da je i jedno i drugo lose, ili postoje samo crna i bela strana? 

Подели на овим сајтовима

@,

Ради се о сили. Послушај задњи део емисије где говори Лазански:

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1552097/%D0%94%D0%B0+%D0%9C%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0+%D0%9D%D0%B5.html

Daj nekog drugog , ne smem da slušam Lazanskog ni u ludilu. Veoma je pristrasan i širi rusku propagandu. Iako, kao i vecina gotivio sam ga i gotivim ga i danas, ali to što priča nije realno, a  želim da čujem nepristrasna, isključivo mišljenja koja imaju veze sa realnom situacijom na terenu. Svako, pa i malo dete ipak zna da proceni šta je realno a šta ne.

Подели на овим сајтовима

Daj nekog drugog , ne smem da slušam Lazanskog ni u ludilu. Veoma je pristrasan i širi rusku propagandu. Iako, kao i vecina gotivio sam ga i gotivim ga i danas, ali to što priča nije realno, a  želim da čujem nepristrasna, isključivo mišljenja koja imaju veze sa realnom situacijom na terenu. Svako, pa i malo dete ipak zna da proceni šta je realno a šta ne.

Сними себе онда брате па пуштај поново и поново.

Непристрасан си е оно немам речи колико си непристрасан.

А што си реалан то и да не говоримо, свака друга реч ти је нека сурова реалност.

• Волим 1

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Ne znam na osnovu čega donosiš takve zaključke, i to baš ti kad si me vec u pvt pitao i dobio si jasan odgovor, znaš dobro moj stav. EU da, put Srbije uopšteno prema zapadu da, ali ponavljam milioniti put, samo jer smo slabi i 1999. nismo pokazali da možemo da se nosimo sa njihovom silom, Rusija nam je daleko, živimo u delu sveta koji se direktno vodi iz Vašingtona i Brisela već  duže vreme, Rusija nije ranije niti danas čini bilo šta da promeni realnost na Balkanu, to dokazuje da nije ni zainteresovana i to je pokazala mnogo puta, da je želela, ona bi vladala Balkanom....zar ne ? :D U EU idemo iz nužde, a ne iz ljubavi, moramo biti pragmatični inače će nas zapad smanjiti na Bg pašaluk u to budite uvereni. Dakle, da u EU, nikako u NATO ( i to samo da ne moramo još i da ginemo za Amere ako vec moramo da ih bespogovorno slušamo ! )

Dok ste vi (većina) fanatični RUSOFILI, sa druge strane mi ostali nismo nikako eurofili, ali jesmo eurorealisti !

Eto gluposti. Ovo sto si napisao nema veze, kao prvo sa realnoscu a kao drugo je totalna glupost "odlucivati" o sudbini Srbije polazeci od predhodne recenice ...

Osim toga, pisali smo o Krimu i zasto su pojedini forumasi na strani ukrajinaca na Krimu a oni drugi na strani neonacista.

A moje pitanje je bilo zasto su i sta vodi, koji motiv one koji podrzavaju neonaciste u Kijevu?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...