Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Da li je vredelo imati slobodu volje? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Da li je vredelo imati slobodu volje? bez nje nema odnosa sa Bogom, bez nje nema poznanja Hrista... bez nje nema večnog života koji biramo "Одлучи дакле Сам, ко је имао право: Ти или онај, који Те је тада питао? Сети се првога питања. И ако не буквално, али смисао је тог питања овај: "Ти хоћеш да идеш у свет, и идеш голих шака, са некаквим заветом слободе, који људи, у својој простоти и у својој урођеној тупости, не могу схватити, и којега се они боје и страше - јер ништа и никада није било за човека и човечанско друштво несносније, од слободе! А видиш ли ово камење у овој голој и врелој пустињи? Претвори га у хлебове, и за Тобом ће потрчати човечанство као стадо, благодарно и послушно, премда вечно у страху да ћеш повући руку своју од њих и да ће им нестати Твојих хлебова. "Али Ти не хтеде лишити човека слободе и одбио си предлог, јер каква би то била слобода, - пресудио си Ти, - кад би послушност била купљена хлебовима? Ти си одговорио да човек не живи само од хлеба. Али знаш ли Ти да ће се баш у име тог истог хлеба земаљског дићи на Тебе дух земаљски, и судариће се с Тобом, и победиће Те, и сви ће поћи за њим, кличући: "Ко је сличан овоме зверу? он нам даде огањ с небеса!" "Знаш ли Ти, проћи ће векови, и човечанство ће прогласити устима своје премудрости и науке: да нема злочинства, дакле да нема ни греха, него има само - гладних. "Нахрани, па тада можеш захтевати од њих врлину и честитост!" - ето шта ће бити написано на застави која ће се подићи против Тебе, и којом ће се разрушити храм Твој. На месту храма Твога подићи ће се нова зграда, подићи ће се наново Вавилонска кула; и премда се ни она неће довршити, као ни некадашња, али Ти би ипак могао избећи ту нову кулу, и за хиљаде година смањити патње људске; - јер они ће и тако доћи к нама, пошто се најпре хиљаду година напате и намуче са својом кулом! Они ће нас тада опет пронаћи под замљом, у катакомбама, где се скривамо, (јер ћемо наново бити гоњени и мучени), наћи ће нас и завапиће: "Нахраните нас, јер они што нам обећаше огањ с неба, не дадоше нам га". И тада ћемо ми дозидати њихову кулу, јер ће је дозидати онај, ко њих нахрани, а нахранићемо их ми у Твоје име, а слагаћемо да је у Твоје име. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 bez nje nema odnosa sa Bogom, bez nje nema poznanja Hrista... bez nje nema večnog života koji biramo S obzirom na alternativu i nema tu nekog izbora . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Da li je vredelo imati slobodu volje? Uff, tačno u čvor : )) Nekako, kada pogledaš, da apsolutno svaka ali svaka stvar koje se dotakneš, je u stvari tvoj slobodni izbor, a opet sa druge strane, razumijevanje da taj slobodni izbor i nije potreban, jer ljubav je otpuštanje volje, neka se radost spontano p®ojavljuje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Nekako i praroditelje ne zaboravim kad se radujemo Hristovom vaskrsenju. Tada mi njihov (naš) greh nije toliko težak i pretvara se u pravcatu radost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 KAD CE VISE SVE DA VASKRSNE???!!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 KAD CE VISE SVE DA VASKRSNE???!!! Kad se budemo istinski radovali tome (uh da to ni andjeli ne znaju) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Inače mnogo više uživam u ovakvim temama nego u "svetovnim" Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Kad se budemo istinski radovali tome (uh da to ni andjeli ne znaju) Ima 2 godine kako sam se krstila...KAD CE VASKRSENJE ???!!! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Ima 2 godine kako sam se krstila...KAD CE VASKRSENJE ???!!! Pa pazi ovi u grobovima što odmaraju bi mogli početi da ti se smeju gromoglasno što može pomoći vaskrsenju Dobre vibracije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Pa pazi ovi u grobovima što odmaraju bi mogli početi da ti se smeju gromoglasno što može pomoći vaskrsenju Dobre vibracije. Uradila bih sve sto je u mojoj moći . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Uradila bih sve sto je u mojoj moći . Već činiš dont stop Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Već činiš dont stop Nedovoljno . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Nedovoljno . Čini više. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Adam je bio na putu da postane Hristos, povjerena mu je sva tvorevina, bio je sveti Otac. Posle izgnanja iz raja, postavlja temelj pokajanja plačući nasprama se raja. Predak Isusov. Možeš slobodno vjerovati Nataša da je bio i te kako stvaran. Da je Adam bio Hristos,sta bi onda bio Hristos,ako me razumes? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука