Млађони Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Brzo menjate postove, tako da moji odgovori nemaju smisla. Ne mogu ovako da diskutujem. Izvini, vidis da me ovaj Baron opet provocira.... udisao mnogo lepka za drvo, nije stavio propisnu opremu.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 а дотадашњи? Na joje mislis? Ubistva policajaca iz zasede ili na neke druge? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Na joje mislis? Ubistva policajaca iz zasede ili na neke druge? Нпр. "операција" у Доњем Преказу... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Нпр. "операција" у Доњем Преказу... A zbog cvega je ta operacija bila? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 а дотадашњи? Нпр. "операција" у Доњем Преказу... Prvi put čujem za Donji Prekaz. Mada vi vojnici moguće da znate nešto što mi civili ne znamo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Racak i verovatno jeste laziran, ali da je pre toga bilo zlocina koje je Milosevic cinio - ne znam kako to mozes da porices. Ajde navedi mi neke zločine koji su činili Srbi nad Albancima u periodu 98/99, a da recimo nije Račak zbog koga smo bombardovani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 A o ovim zverstvima da ne pričamo: Što recimo Albanija nije bombardovana zbog ovog? Nego ćute. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Na vikipediji piše da je u Prekazu likvidiran Adem Jašari, jedan od vođa OVK, kao i čitava njegova porodica. Ukupno je ubijeno između 50 i 60 ljudi, uključujući 18 žena i 10-oro dece... Link https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Na vikipediji piše da je u Prekazu likvidiran Adem Jašari, jedan od vođa OVK, kao i čitava njegova porodica. Ukupno je ubijeno između 50 i 60 ljudi, uključujući 18 žena i 10-oro dece... Link I poginula 2 policajca .... Verovatno je bilo pucnjsve sa suprotne strane .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 piše da je u Prekazu likvidiran Adem Jašari, Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Prvi put čujem za Donji Prekaz. Mada vi vojnici moguće da znate nešto što mi civili ne znamo? Па рецимо... Ситуација у Доњем Преказу је била уништење Адема Јашарија и његове групе... Што је био легитиман циљ и то нико не оспорава... И војска је приступила решавању тог проблема на начин како једна војска (и полиција) и треба да ради. Припреме су биле врло обимне, припремљена је била једна летелица која је имала за задатак да врши корекцију артиљеријске ватре и у смислу аерофото снимака са стране јуришне авијације и са стране снимака у реалном времену (што значи да је један ваздухоплов требао да буде сво време опрације у ваздуху и да врши евентуалне корекције артиљеријске ватре)... Те евентуалне корекције су значиле то што је злочинац-Адем Јашари, око себе окупио пар десетина својих саплеменика-чланова породице, где је било жена и деце... И инсистирало се на томе да акција буде хируршки прецизна те да буде усмерена на војнике, а не на цивиле... Из не знам којих разлога, шта се десило и како не знам, акција се одиграла, према наводима известилаца комисије ОЕБС-а и међународних организација, у смислу "спаљене земље" како је навођено у њиховим извештајима, тј. да је на тој локацији све уништено, поред терориста и сва нејач која се затекла тамо, што је додатно стигматизовало наше снаге безбедности и народ уопште... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Svaka cast Manolis. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Од уср**** и по Србију погубног устава из 1974. године до укидања високих ингеренција САП Косова и САП Војводине 1989. године све је било у реду...аутономаши у Војводини и иредента на Косову су радили шта су хтели и прц** Србију на сваком кораку у политичком животу тадашње СФРЈ...а на Косову су масовно силовали, пљачкали, отимали, шиканирали Србе и Срби нису имали коме да се жале, јер је САП Косово било формално у склопу а суштински ван надлежности СР Србије...то сви знамо само се појединци праве мутави. Наравно, због свега тога првенствено кривим Србе и српско комунистичко политичко руководство, јер су све то они дозволили. Милошевић је успео да их се ратосиља и у почетку је урадио добру ствар вративши покрајине у оквире и надлежности СР Србије,али је надаље правио одређене грешке ( на пример, у вези са избацивањем апсолутно целокупног шиптарског кадра из свих постојећих институција на Косову...уместо да направи баланс политичких снага) које су касније, по мом мишљењу, скупо коштале Србију. Наравно, не треба заборавити да су Немачка, на првом месту, а касније и САД, искористиле постојеће стање зарад својих геополитичких интереса, а такође је чињеница да су., зарад старог реваншизма, Немачка и још неке државе одавно умешале прсте у креирању или потпомагању остваривања каснијег сценарија којег смо сви сведоци. Ипак, поново наглашавам,..оно што је сигурно, јесте да примарне кривце треба тражити у тадашњем српском политичком врху. Пг and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Те евентуалне корекције су значиле то што је злочинац-Адем Јашари, око себе окупио пар десетина својих саплеменика-чланова породице, где је било жена и деце... И инсистирало се на томе да акција буде хируршки прецизна те да буде усмерена на војнике, а не на цивиле... Из не знам којих разлога, шта се десило и како не знам, акција се одиграла, према наводима известилаца комисије ОЕБС-а и међународних организација, у смислу "спаљене земље" како је навођено у њиховим извештајима, тј. да је на тој локацији све уништено, поред терориста и сва нејач која се затекла тамо, што је додатно стигматизовало наше снаге безбедности и народ уопште... Ovako nekako: Waco Texas http://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege Manolis је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ovako nekako: Waco Texas http://en.wikipedia.org/wiki/Waco_siege Uze mi reč iz usta! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука