horatio Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Ево, како наша браћа Словаци извјештавају о злочину који се догодио прије 15 година. Своје виђење, као непосредни свједок догађаја, износи православни свештеник Петар Сорока...мислим да ћете разумјети и без превода (почиње на 29:45) http://www.ta3.com/clanok/1037262/utok-romov-v-huncovciach-15-rokov-od-bombardovania.html Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Морам признати да сам скроз разочаран гледајући овај документарац "невидљива смена" Да ли је могуће да је толика сујета међу овим ракеташима,те ко је заслужан,ко је награђен ,унапређен и слично,плус што се очигледно не подносе...тужно ми је све ово и заиста прави подвиг обарања авиона,пада у сенку због ових несхватљивих тужакања. Аурор and Manolis је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Морам признати да сам скроз разочаран гледајући овај документарац "невидљива смена" Да ли је могуће да је толика сујета међу овим ракеташима,те ко је заслужан,ко је награђен ,унапређен и слично,плус што се очигледно не подносе...тужно ми је све ово и заиста прави подвиг обарања авиона,пада у сенку због ових несхватљивих тужакања. Па кад Ђорђе, `оће да буде калиф уместо калифа Золтана... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 ...a sadašnji gospodar Srbije je u to vreme bio ministar za informacije. Verovatno direktno odgovoran za pogibiju onih jadnika u RTS-u, jer je odbio da evakuiše zgradu i pored dojava da će biti bombardovana. Fali nam samo Šešelj, treba da mu daju neko ministarsko mesto kad dođe iz Haga, pa da lepo upotpunimo doživljaj. Ti si meni momce ocajno obavesten. Vuciceva majka je radila na RTS-u u bila je u zgradi RTS-a kada je bombardovana. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Vuciceva majka je radila na RTS-u u bila je u zgradi RTS-a kada je bombardovana. OK. Možda. Mada po netu ima gomila tvrdnji da je iznenada napustila zgradu sat pre bombardovanja, ali takve priče je nemoguće proveriti. A da je vrh RTS-a znao unapred za napad, potvrdio je sam Vučić dan posle raketiranja zgrade: Ministar za informisanje u Vladi Srbije u vreme intervencije NATO Aleksandar Vučić izjavio je da nije samo direktor Radio-televiozije Srbije Dragoljub Milanović unapred znao da će zgrada RTS biti bombardovana, već da su to znala još 4 funkcionera RTS, javlja Radio "Slobodna Evropa". "Jutro posle bombardovanja primio me je Vučić, čija je majka Angelina Vučić televizijski novinar. Bio je strašno uzbuđen jer je ona tokom bombardovanja, 23. aprila, bila u zgradi RTS. Na pitanje zar nije unapred znao da će zgrada biti gađana, on je strašno rekao da nije znao, ali da zato zna ko jeste znao", izjavio je Rade Radovanović, koji je tokom intervencije NATO izveštavao iz Beograda za "Slobodnu Evropu". On je rekao da je Vučić naveo Milanovića, njegovog zamenika Jovana Ristića, urednika Informativnog programa Milorada Komrakova, njegovog zamenika Dušana Vojvodića i sekretara RTS Dušana Jakovljevića. "Vučić je bio takoreći van sebe. Na moje reči da ću to objaviti, on mi je zapretio da bi to bilo poslednje što bih ikom rekao", rekao je Radovanović. B92 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Znao je za nameru napada i to ne može biti isto. Ko je mogao pretpostaviti da će majmuni krvnički ipak ispaliti raketu bez obzira što su u zgradi samo civili...... Ebo vas više optuživanje naših ljudi svima smo već sudili..... Ko je sudio NATU? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Ko je sudio NATU? Моника Левински. RYLAH, Crveni Baron, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Моника Левински. Sta radi sada Monika, zna li ko? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Ево тушира се... Crveni Baron, Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Fotogalerija: naslovne strane srpske stampe na petnaestogodisnjicu NATO agresije "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Da li se neko setio tadasnjeg ministra inostranih poslova i njegovog cuvenog engleskog jezika, mislim da i malo smeha nece nikom smetatu u ovoj inace neveseloj temi Crveni Baron, Пг, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Da li se neko setio tadasnjeg ministra inostranih poslova i njegovog cuvenog engleskog jezika, mislim da i malo smeha nece nikom smetatu u ovoj inace neveseloj temi "Don`t mix frogs and grandmothers", рекао свом италијанском колеги, који се после замишљен шетао двораном где је био пријем, све запиткујући саветнике, шта је Вук хтео да му каже... Да л` није неко СМ тајно оружје? Grizzly Adams, Crveni Baron, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Хау јес ноу... Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2014 DYNABLASTER, Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2014 Пријави Подели Написано Март 26, 2014 Хау јес ноу... Obama: Hau du ju dU? Nikolic: didu lidu dadu DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука