Aquilius Cratus Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Мој је отац био борац од почетка терористичких напада на ускрс 1999 на паштрику и кошарама где су се водиле паклене борбе из којих су само чудом извукли главе.Ја кажем оно што сам слушао,извори из прве руке што би се рекло. А одгледајте филм операција стрела Милована Дрецуна па ћете ту мало боље видети. Gde se moze naci detaljnije o toj mini atomskoj bombi? Sta je to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Свака част твом оцу, али немој ширити дезинформације човече... мош мислити-мини атомска бомба... Да поновим рекао сам "да је тако назовем" јер је детонација била до тада најјача и облак дима се подигао у облику печурке,у филму који сам поменуо постоји приказ ток типа пројектила,како другачије да се окарактерише кад је горео и камен. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Gde se moze naci detaljnije o toj mini atomskoj bombi? Sta je to? У филму операција стрела,у нашим медијима то није приказивано тада зато и незнају многи. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 У филму операција стрела,у нашим медијима то није приказивано тада зато и незнају многи. Dobro, sad vidim da po onome sto si opiao to nema bilo kakve veze sa atomskom bombom nego si samo tako rekao zbog velike raznorne moci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 У филму операција стрела,у нашим медијима то није приказивано тада зато и незнају многи. Како би било да пре одбранe србства научиш језик и правопис народа кога браниш? Невероватно је да сте практично сви до једног неписмени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Вероватно је у питању Мк-84. Њом је "тучено" свуд редом... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Како би било да пре одбрани србства научиш језик и правопис народа кога браниш? Невероватно је да сте практично сви до једног неписмени. Брзо куцање сад је баш важно што сам приликом куцања написао незнам а не не знам,случајно. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 У последње време све више заборављам своја сећања из тог периода, штета што нисам водио неки дневник или сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Вероватно је у питању Мк-84. Њом је "тучено" свуд редом... Могуће,давно сам гледао филм па заборавио,наша војска се тада први пут срела,па су је и тако окарактерисали,па су чак били и збуњени да ли да користе маске или не,да ли ће им бити нешто. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Bombardovanje-koje-nije-proglasheno-ratom.lt.html Срђан(Православац) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Сећам се прилично добро тих дана... Двадесет трећег увече (ако се не варам, ако није баш 24.) приказиван је Бој на Косову и мислим да је Шаиновић (ако није Мома Булатовић, један од те двојице с брковима) објавио ратну опасност... Двадесет четвртог је прекинута Есмералда и када су јавили да је бомбардовање почело, били смо у недоумици да ли су прозори подрхтавали од првих експлозија стварно или нам се чини. Сећам се да кад је стварно почело уопште се нисам плашио као што сам мислио да хоћу, јер сам баш био у страху од прве најаве "могућности ваздушних удара" још пола године-годину пре тога. Кад год нешто пукне по ноћи напољу притрчавао сам прозору да видим да није почело, покојни деда ме је тешио да нас неће бомбардовати јер "Шредер не да". Углавном, прво сећање из тог периода ми је мнооого лепо време, стварно не памтим после тога неко пролеће са тако мало кише и тако много сунца и исто не памтим да сам одгледао више домаћих филмова, нон стоп су само то пуштали на ТВ-у... Људи су се некако зближили, скупљали се по улицама да гледају у небо и коментаришу шта се дешава... Да не патетишем сад, пријало ми је мало да освежим памћење, било и никад се никоме не поновило... Тања1, Пг, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 С.. Двадесет четвртог је прекинута Есмералда и када су јавили да је бомбардовање почело, kljucni momenat... ) ) ) Juanito, Пг, Ромејац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 youtube Nad večernjim Dunavom širi se bela boja, bela boja, bela boja. I u sećanje moli melodija Minulih godina, minulih godina, minulih godina. Ali razdelila se jata ptica Naše pesme jednostavnih reči. Ti odlazis u oganj, Jugoslavijo, Bez mene, bez mene, bez mene. Refren: Za noć pod olovnim gradom, Zato što nisam blizu Ti oprosti sestro moja - Jugoslavijo! Za smrt pod kišom proletnjom Zato što nisam postala spasenje! Ti oprosti, sestro moja - Jugoslavijo! Kao crnooka devojčica, bespomoćna Ti stojiš na drugoj obali. No dopreti do te obale Ja ne mogu, ne mogu, ne mogu. Nad vecernjim Dunavom širi se bela boja, bela boja, bela boja. I u secanje moli melodija Minulih godina, minulih godina, minulih godina. Taken from http://lyricstranslate.com/sl/%D1%8E%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F-jugoslavija.html-0#ixzz2wdz9Wz9a Срђан Шијакињић, Manolis and Skala357 је реаговао/ла на ово 3 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука