R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Јесам ли писао да је Путин обично ђубре као и сви остали? Мислиш...и ти, и ја, и они? Или си ти на свом пиједасталу? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 ............................., будите доследни у својим ставовима, па онда осудите недемократско понашање ЕУ и САД, које неће да признају независност Крима. Crveni Baron and Skala357 је реаговао/ла на ово 2 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 То је оно што вам чича објашњава већ годинама, али нећете да чујете - међу државама не постоје "пријатељи". Све су то насилници који бране само своје интересе и продаће те без да трепну када им се то исплати. Јесам ли вам то сто пута овде јасно и недвосмислено написао? Јесам ли писао да је Путин обично ђубре као и сви остали? Али не... Мене су због тога пљували, свакакве увреде и клевете сам претрпео, чак и претње. Ето вам сад. Не могу да кажем да не уживам. Nije djubre daleko od toga. Djubrad su oni koji su ubijali srpsku decu a rusi i putin to nisu radlil.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Погледај само тај срамотан наслов. Класичбо извлачење ријечи из контекста. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 НАТО јесте Албанцима помогао на крају, али Косово је изгубљено десет година пре тога. Ти се бар сећаш Тита, зар не? Crveni Baron and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Nije ovde uopste rec o Ukrajini, nego o nizu posledica koje lako mogu da nastanu u celom svetu zahvaljuci onima koje vi podrzavate. Samo malo izadjes iz teskobe u kojoj razmisljas, i samo ti se kaze... Kao sto rekoh, ne podrzavamo mi(bar ja) nikog. Ali ne mogu da kritikujem ameriku, kada nema pravih podrzavaoca amerike ovde. Еврослинавци, будите доследни у својим ставовима, па онда осудите недемократско понашање ЕУ и САД, које неће да признају независност Крима. Ne mogu da ga osudim, jer sam osudio njihovo priznavanje Kosova. Kada bih osudio nepriznavanje krima, onda bih urpavo suprotno bio nedosledan svojim stavovima, i podzavao bih princip samoopredeljenja. A moj stav je da princip samoopredeljenja ne treba da postoji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Променити наслов теме, јер Путин ниједном речју није споменуо да је отцепљење Косова легитимно. Све друго била би подмукла лаж. Crveni Baron, Дејан-Марковић, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Мислиш...и ти, и ја, и они? Или си ти на свом пиједасталу? Мислим на политичаре који спроводе насиље и убијање. Ја бар то никада нисам радио, нити имам намеру. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ali ne mogu da kritikujem ameriku, kada nema pravih podrzavaoca amerike ovde. A nemoj sad tako. Ima ih, jedna mala grupa. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Kao sto rekoh, ne podrzavamo mi (bar ja) nikog. Ali ne mogu da kritikujem ameriku, kada nema pravih podrzavaoca amerike ovde. Ako moze na srpskom, radim 5 stvari istovremeno pa mi koci RAM... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Bez uvrede, ali sad kapiram zasto te je Ivica na pojedinim temama onako ostro napadao ranije. I potpuno je u pravu... Нападао је можда зато што је по много чему сличан теби у емотивном смислу (погледи на свет су нам потпуно супротни, али то је друга тема). И даље је, такви се ваљда рађамо. Само што је схватио да то не пролази увек у животу. Негде је баш то права ствар, а негде то води у пропаст. И још важније - схватио је да људи који немају ту емотивну жицу нису лошији од нас и не желе нам зло - само другачије доживљавају живот. И најважније, ти људи нам нису ни за шта криви. Нападање на тај начин је било само бежање од сопствене одговорности и одбијање хватања у коштац са животом. И још важније од најважнијег, ти људи су можда изузетно добри људи, без обзира да ли нам се површина (пискарање по форумима) свиђа или не свиђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Kao sto rekoh, ne podrzavamo mi(bar ja) nikog. Ali ne mogu da kritikujem ameriku, kada nema pravih podrzavaoca amerike ovde. Ne mogu da ga osudim, jer sam osudio njihovo priznavanje Kosova. Kada bih osudio nepriznavanje krima, onda bih urpavo suprotno bio nedosledan svojim stavovima, i podzavao bih princip samoopredeljenja. A moj stav je da princip samoopredeljenja ne treba da postoji. Tvoj stav je da se principa drze samo budale. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ako moze na srpskom, radim 5 stvari istovremeno pa mi koci RAM... Ne mogu da kritikujem ameriku na forumu na kom nema podrzavaoca amerike, kapiras? Posto sam ja neutralan smatram da su i amerika i rusija zlo, zarad diskusije, zanimljivo mi je samo da diskutujem sa podrzavaocima rusije, kroz kritiku rusije. Podrzavaoca amerike nema... pa ne mogu da kritikujem njihove stavove. Tvoj stav je da se principa drze samo budale. Kad mi to kaze licimer ja skapiram da me pomesao sa odrazom u ogledalu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Мислим на политичаре који спроводе насиље и убијање. Ја бар то никада нисам радио, нити имам намеру. То лепо звучи. Само ми онда није јасно како никад не ставиш примедбу о карактеру оних који сеју "демократске" бомбе по свету. Кад жмуриш на једно око, немаш осећај перспективе. Ђуро Станивук and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 A nemoj sad tako. Ima ih, jedna mala grupa. Nema, ima samo kriticara Rusofilije, koju su pomesali za podrzavaoce amerike. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука