obi-wan Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 E, vratite se temi, ako cete o budizmu ili neko poredjenje religioznih sistema, otvorite novu... Ламех, DYNABLASTER, асдф and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 E, vratite se temi, ako cete o budizmu ili neko poredjenje religioznih sistema, otvorite novu... Ne radi se o budizmu, nego u objašnjenju čovjeku da je hrišćanstvo uber stvar,a na račun druge religije ili čega li već. Nije. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 sta mu to dodje "uber"??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 ono, nazi stvar "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Kolko god da zvuci protivrecno, budisti su najpohlepniji. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 aha..hvala:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Kolko god da zvuci protivrecno, budisti su najpohlepniji. Eto, o tome ti pričam. Nemoj da govoriš čovjeku kada ne znaš. Nešto se ne brani napadanjem. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
асдф Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Не морате ми објашњавати будизам, не знам какве сад он везе има... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 e, sad, asdf veeeeeeliki pozdrav:)) pokusacu nemogucu misiju (da budem kratka). Vec ti je (mislim) Deki govorio o vaznosti postupnosti. E, kad bismo mogli da zgrabimo veru kao knjigu pitanja sa svim odgovorima.... e, kad bismo mogli da imamo taj poslednji stupanj, zvani ljubav koja izgoni svaki strah i da preskocimo ovaj pocetni, koji je samo strah i odupiranje nechemu sto te vuche...... асдф је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Eto, o tome ti pričam. Nemoj da govoriš čovjeku kada ne znaš. Nešto se ne brani napadanjem. Pa jedini ti ovde mene napadas hahaha Mozda sam se pogresno izrazio da budisti misle da su iznad, tacnije bi bilo reci da su van. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Kolko god da zvuci protivrecno, budisti su najpohlepniji. Postujes sve nerazumljive odgovore od po nekoliko reci koje se ne trudis ni da objasnis. Bolje postavljaj neke stihove ili mudre izreke kad si vec u tom fazonu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Postujes sve nerazumljive odgovore od po nekoliko reci koje se ne trudis ni da objasnis. Bolje postavljaj neke stihove ili mudre izreke kad si vec u tom fazonu... .....RECNIK!..... Cuj u kom sam ja fazonu, gledaj u kom si ti fazonu, to bi ti bilo pametnije. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 mogu samo licna svoja iskustva da nabacam, jer vera je nesto licno, svi smo razliciti = duhovno napredovanje jeste razlicito kod svakoga... isto vetan strah je bio i kod mene u pocetku; pokusala sam s Biblijom, ali puno toga nisam razumela a i plasila sam se da ja ne protumacim na neki svoj pogresan nacin. latila sam se svetih Otaca, onojes' pomoglo mi da sad citam Bibliju i uzivam u svemu, ali su me polovina njih zivu isprepadali:)))) strogoscu, nepomirljivoscu prema grehu, paklovima, kaznama i uh gde i pocheh. Ali, ako, danas sam srecna, tak'i mi se put zalomio..... Срђан Шијакињић, асдф and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Не морате ми објашњавати будизам, не знам какве сад он везе има... Nije budizam u pitanju, već objašnjavanje šta ti može donijeti radost u pravoslavlju. Ne može ti je donijeti niko, jer ti je nije niko ni uzeo. Pravoslavlje jeste radost, ovdje i sada, i uvijek će biti. To nije mjesto gdje se traži, radost, to je život. ИгорМ, DYNABLASTER and nana је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 У главном осећам радост. Једини који ми је помућују су ови из црквене врхушке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука