Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Па писао је он одавно у неким својим текстовима о Фридману са великим презиром...

Очигледно само да би одбранио неке своје предрасуде и задовољио рају којој се обраћа.

Ако неко случајно не зна - Милтон Фридман је иначе једно од највећих имена економије свих времена, нобеловац итд.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BC%D0%B0%D0%BD

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Da, a nobelova nagrada znamo sta je.

Mislim trudi se ti radi svoj posao, sta drugo da ti kazem.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ПиП nemoj ti meni "Batali", nego pomozi ako sam u zabludi, ili ako si ti, videcemo, nema takmicenja, ne pada mi na pamet.

Takmicenje moze, ali samo u svojstvu egomanije, kad je drustvo u pitanju onda nema toga.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Циљ: Да се разбију у делиће гласови национално опредељених, родољубивих људи.

A zasto uvek tako mislite? Mogu ja da ti dam drugo, manje zavernicko i zanimljivo objasnjenje? Ljudi su zeljni da ugrabe svoje parce kolacha iz politike i da se ovajde od toga. Imas nacionalisticku pricu, imas izdavacku kucu,, znash da si popularan medju nacionalistima.. aj lepo uzmi napravi pokret.. da sprovodis svoje ideoloske ciljeve i lepo mozes da zaradis od toga.

Па писао је он одавно у неким својим текстовима о Фридману са великим презиром...

Очигледно само да би одбранио неке своје предрасуде и задовољио рају којој се обраћа.

Ако неко случајно не зна - Милтон Фридман је иначе једно од највећих имена економије свих времена, нобеловац итд.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D1%82%D0%BE%D0%BD_%D0%A4%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BC%D0%B0%D0%BD

Ja poslusao dinablastera, ajde da ga pitam i on mi odgoviro "ma on je ekonomski ubica" pritom sam ga pitao sta misli o uspehu estonije koja je svoju privredu uredila uz pomoc njegovih ideja.. iskulirao je odgovor.

Potvrdio mi je da je prodavac magle, zahvalio sam mu se na odgovoru i cao zdravo.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Iskulirao te jer je garant provalio u kom si fazonu :aplauz:

Pa nije blesav da se upusta u ovo ahahaha Milosavljevic na tastaturi  :))

Подели на овим сајтовима

Iskulirao te jer je garant provalio u kom si fazonu.

Tacno tako, provalio je da nesto znam o ekonomiji, jer ga pitam pitanja koja ga ti nikad ne bi pitao, jer sve sto znash o ekonomiji znash od njega.

Подели на овим сајтовима

lol :))

Kolko sam ja ono stariji od tebe? 10 godina? pa da me ekonomija i ne interesuje za te godine bi bar cuo dovoljno i da ne slusam

Подели на овим сајтовима

A zasto uvek tako mislite? Mogu ja da ti dam drugo, manje zavernicko i zanimljivo objasnjenje? Ljudi su zeljni da ugrabe svoje parce kolacha iz politike i da se ovajde od toga. Imas nacionalisticku pricu, imas izdavacku kucu,, znash da si popularan medju nacionalistima.. aj lepo uzmi napravi pokret.. da sprovodis svoje ideoloske ciljeve i lepo mozes da zaradis od toga.

Зато што нам се може. :)

Шалим се наравно.

Парче колача се узима тамо где има обилато колача а не тамо где се једва скупи за цензус као што је случај са родољубивим делом гласача, на жалост.

Хронологија развоја догађаја од распада СРС па на овамо показује да сам у праву. Ови избори су завршница онога што је тада започето. Све што има предзнак национално, елиминисано је из скупштине, и будући догађаји који ће за нас Србе бити историјски катастрофални, управо почињу да се одигравају. Промена устава Србије је један од првих корака.

Нису то никакве теорије завере. Само ћорав може да не види.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Парче колача се узима тамо где има обилато колача а не тамо где се једва скупи за цензус као што је случај са родољубивим делом гласача, на жалост.

Хронологија развоја догађаја од распада СРС па на овамо показује да сам у праву. Ови избори су завршница онога што је тада започето. Све што има предзнак национално, елиминисано је из скупштине, и будући догађаји који ће за нас Србе бити историјски катастрофални, управо почињу да се одигравају. Промена устава Србије је један од првих корака.

Нису то никакве теорије завере. Само ћорав може да не види.

Ja to malo drugacije intepretiram. Ljudima je vise muka od price o nacionalizmu, i od promsaene  politike. Dveri su dosle tu da ponude pricu nacionalizma sa nekim novim politickim momentima nadajuci se da ce da saberu neki glas.

Ljudima je muka i nacionalizma u politici i Rusije....

Sa druge strane svi takodje znaju da im je muka i od Evrope i natoa.

Fora je sto ti vidis tu neki plan.. jer se stvari ne odvijaju onako kako bi ti voleo.. jednostavno se ne odvijaju tako - jer je ljudima muka i jer vise niko ne naseda na tu pricu.

Ja iskreno to smatram dobrim, ja jesam nacionalista, ali ne politicki. U politici nema mesta za etnicki nacionalizam, to je fakat. Vecina zemalja je prevazisla taj momenat etnickog nacionalizma, i sada se to desava i sa nama.

Kao sto vidis nisu pukli samo nacionalisti, pucaju skoro svi "oldskul"

Dss, DS, NDS LDP.. svi su pukli ekstremno ljudima je vise muka od svih tih prica i prepucavanja demokratija i nacionalizam.

Подели на овим сајтовима

Схватио народ да су то све празне приче, само још није уакпирао шта је заиста потребно.

Pa ako analiziraš medije u Srbiji i šta su pričali od 2000. pa do danas, video bi da reči "Kosovo" i "Evropska Unija" čine bar jedno 95% svih rečenica (ostalih 5% je priča o Haškom tribunalu). Rezime celog tog 15-godišnjeg pričanja: Kosovo je proglasilo nezavisnost, od EU smo daleko isto kao i pre 2, 5, 10 ili 15 godina. I ljudima se svo to ispiranje mozga smučilo...

A pogotovu to važi za EU, od koje se ovde zadnjih 15 godina pravi nova religija u smislu da je to jedan raj na zemlji koji će rešiti sve naše probleme, samo kad jednom uđemo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...