Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Драгаш има неке добре идеје, али није успео да се ослободи национализма и зато често одвали нешто тотално безвезе.

Национализам и мозак не иду заједно...

Какве бре идеје, какав национализам, Драгаш је обичан преварнт.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Драгаш има неке добре идеје, али није успео да се ослободи национализма и зато често одвали нешто тотално безвезе.

Национализам и мозак не иду заједно...

Ako ti to kazes ondak je istina sasvim suprotna, hvala :D

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ko si sad pa ti?! :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ajde pomozi nama zabludelima... i objasni tj. obrazlozi.

Nemoj samo da je ono sto se tice akcionarstva, da ne trazim sad link opet :))

Evo prigodna pesmica :)

Подели на овим сајтовима

Ajde pomozi nama zabludelima... i objasni tj. obrazlozi.

Nemoj samo da je ono sto se tice akcionarstva, da ne trazim sad link opet...

Судећи по твојој опседнустости Драгашем, тешко да ће вредети било какво објашњење. А што се тиче акционарства ја то нисам гледао по линковима или интернету, него сам био што се каже на лицу места. Батали.

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da sam znao, a posto odbijas objasnjenja sta da radim. Ako se predomislis javi.

PS: stvarno ne znam ko je opsednut, kad si se ti uzdao 100% u to da ce jedan covek da pobedi mafiju svetskog nivoa...

Подели на овим сајтовима

Eto vidis da sam znao, a posto odbijas objasnjenja sta da radim. Ako se predomislis javi.

PS: stvarno ne znam ko je opsednut, kad si se ti uzdao 100% u to da ce jedan covek da pobedi mafiju svetskog nivoa...

Па ти си опседнут. Преносиш његове текстове овде на форуму нон-стоп. Човек је "врхунски стручњак" за све што има везе са новцем. Опсенар и продавач магле наивнима.

Подели на овим сајтовима

Па ти си опседнут. Преносиш његове текстове овде на форуму нон-стоп. Човек је "врхунски стручњак" за све што има везе са новцем. Опсенар и продавач магле наивнима.

Ti od belog usijanja ne mozes da procitas sta sam napisao, jos dadoh i spot gratis

Ne interesuje me tvoja rezigniranost, jel te neko terao da ides protiv mafije placajuci sicom jednog coveka? Nije, molim lepo.

Nesto je uspeo, nesto nije, pa nije on grcko bozanstvo koje ima 100% moc.

Подели на овим сајтовима

Ima neke dobre ideje, koje je uglavnom pokupio od Friedmana i slichnih, ali jeste tezak prodavach magle. Dynablaster me je cimao da mu posaljem mail, ja sam ga namerno pitao za Friedmana i Estoniju ( ko ne zna, estonija je jedna od najbolje rastucih EU ekonomija) i on mi je rekao da je Friedman ekonomski ubica.

Bolje argumente su mi dali komunisti kada su rekli da "amerikanci umpumpavaju novac u estoniju kako bi ispalo da libertarijanska prica ima smisla"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Него да се вратимо на тему Двери и трећа Србија.

По мом мишљењу и једни и други су из исте "кухиње".

Циљ: Да се разбију у делиће гласови национално опредељених, родољубивих људи.

П.С. Да се не би расправљали о томе какав је ко човек у тим покретима, одма скрећем пажњу на то да 90+% чланова нема појма шта и ко финансира и подржава такве покрете. Као што то незна широко чланство ни једне партије.

Подели на овим сајтовима

Ti od belog usijanja ne mozes da procitas sta sam napisao, jos dadoh i spot gratis

Ne interesuje me tvoja rezigniranost, jel te neko terao da ides protiv mafije placajuci sicom jednog coveka? Nije, molim lepo.

Немам појма о каквом плаћању говориш?

Подели на овим сајтовима

A o kakvoj ti prevari govoris?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...