Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

čekaj malo da li to znači da srbi nemaju ni jednu svoju poštenu organizaciju, pokret , stranku, nista?

imamo

http://ekonomskipokret.com/

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

čekaj malo da li to znači da srbi nemaju ni jednu svoju poštenu organizaciju, pokret , stranku, nista?

Проблем је што и да имају не би је препознали јер смо народ слуђен свакаквим бајкама и фантазијама.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

el im milosavljević u upravnom odboru  :)))

Naprotiv, Milosavljevic ne podnosi Branka, sto znaci sta? :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Naprotiv, Milosavljevic ne podnosi Branka, sto znaci sta? :D

Da je Branko licemer. Jer koristi metode i ideje coveka za koga je meni u mailu rekao da je "ekonomski ubica"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Da, to je tvoja interpretacija, kao i obicno :aplauz:

Gle i Hitler i Gebels su imali neke metode koje su bile dobre, a opet su ubice, znaci sta?!

Evo jedna prigodna pesmica sto se tice ovog stanja (da ne kazem nesto drugo jer se protivi pravilniku foruma) :D

PS: bas sam danas nesto razmisljao o tome, los covek tj. prevaren/prelescen, a ima dobre/tacne misli, tu je tanka linija, izuzetno je tesko razluciti, kao sto je slucaj sa baba Vangom (prezime Gusterov ili tako nesto lol reptiloidi) koja je bila prelescena od demona na konju sa sve munjama, a opet je umela i da kaze sta ce da bude, to su neke frekvencije koje su, za obicnog coveka, tesko razlucive.

Подели на овим сајтовима

to onda mora da valja hahhaha

on se covek slaze 90 % i implementira gomilu libelaristickih ideja.. i onda ga pitam sta misli za jednog ekonomistu (Cije ideje inace implementira) on krene pricu o ekonomskim ubicama.

Zanimljiv tip, jako.

Подели на овим сајтовима

Ako sumnjas u njega, tj. ne sumnjas u svoju moc razlucivanja, sto se ne nadjes sa njim kad ides u BG usput, da resis nedoumice.

edit: heh 90%, pa i da je 99% znas li kolko znaci taj 1%... sama kakvoca se da meriti u promilima, a kakvoca je najbitnija, ista fora kao i sa genima.

Подели на овим сајтовима

Ako sumnjas u njega, tj. ne sumnjas u svoju moc razlucivanja, sto se ne nadjes sa njim kad ides u BG usput, da resis nedoumice.

Prvo si me peglao da mu posaljem mail. Na mail mi je odgovorio ekstremno kratko, i bez zelje da mi nesto obrazlozi svoju tvrdjnu. Samo je rekao "taj covek je ekonomski ubica".. a taj "ekonomski ubica" (po njegovoj tvrdnji) je napravio jednu rastucih ekonomija u evropi Estoniju.

i sad me peglas josh da idem u bg da se nalazim sa njim ... ocu briga me.....

Sad ti mene da poslusas, pa da lepo odes na google. ili youtube i kucas MiltonFriedman free to chose i poslushash jednog otd najvecih ekonomskih umova 20tog veka, cije ideje dragas koristi iako se ne libi da ga nazove - ekonomskim ubicom.

Dragas prenosi delimichno dobre ideje, ali fora je u tome sto nisu njegove.

Подели на овим сајтовима

Ideje su u etru, nema tu moje tvoje njegove.

Подели на овим сајтовима

Драгаш има неке добре идеје, али није успео да се ослободи национализма и зато често одвали нешто тотално безвезе.

Национализам и мозак не иду заједно...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А Двери су имале сјајне економисте које су могли да ангажују за свој програм. На пример Радивоје Огњановић о коме смо писали:

https://www.pouke.org/forum/topic/20210-двери-да-ли-је-неолиберализам-главни-кривац

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...