obi-wan Написано Јануар 4, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2012 Мене занима где има добра кавурма... и када је пријава испита за јануар? Prijava za januar je ranije obicno bila do 31. decembra, ali kad odneses i kasnije primali su... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Prijava za januar je ranije obicno bila do 31. decembra, ali kad odneses i kasnije primali su... То је прошло кад су следећи испитни рокови ? Тачније који је следећи и кад су пријаве ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 То је прошло кад су следећи испитни рокови ? Тачније који је следећи и кад су пријаве ? Evo kad bratac... http://www.bfspc.bg....202011-2012.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Априлски испитни рок 2012. (ажурирано 16. 3. 2012) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Март 19, 2012 Пријави Подели Написано Март 19, 2012 Априлски испитни рок 2012. (ажурирано 16. 3. 2012) Nema termina ispita iz Kanonskog prava! Zna li neko zasto???' http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 19, 2012 Nema termina ispita iz Kanonskog prava! Zna li neko zasto???' петак, 6. април 2012 , 9h КАНОНСКО ПРАВО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Март 19, 2012 Пријави Подели Написано Март 19, 2012 петак, 6. април 2012 , 9h КАНОНСКО ПРАВО Hvala!!! thank_you777 http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 19, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 19, 2012 4869 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2012 ПБФ: Симпосион о Светом Максиму Исповеднику 23. Март 2012 - 14:32 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Мајско-јунски испитни рок 2012. (ажурирано 9. 5. 2012) Ел Нињо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2012 Јунски испитни рок 2012. (ажурирано 8. 6. 2012) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Теодор Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 Браћо и сестре, зна ли неко како плаћамо школарину ми, којима је истекао апсолвентски стаж и од октобра започињемо постапсолвентски? Је л' за нас цена бода 850 динара или и више? Чуо сам разне нелогичне информације, а нисам стигао да питам на студентској служби? Зна ли неко тачно како то иде? Хвала унапред. Жаждушчују душу моју благочестија напој водами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Хм... и мене то занима, можда би било добро да ово поставиш на јавном делу форума више ће људи да види. Теодор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Balthasar Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Овако, имам једно питање и потребан ми је савет. Конкурисао сам мејлом за дом ПБФ и нисам добио никакав одговор па не знам да ли је конкурисање успело или није. Онда сам послао још један мејл са таквим питањем и опет нисам добио никакав одговор. Молим оне који су упућени да ми дају савет шта да радим пошто се крај рока за конкурисање ближи а ја још увек немам појма ни да ли сам чак упао у трку за дом! Хвала унапред на одговорима! Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Теодор Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Хм... и мене то занима, можда би било добро да ово поставиш на јавном делу форума више ће људи да види. Само реците на којој теми, пошто се не сналазим баш најбоље. Жаждушчују душу моју благочестија напој водами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука