Jump to content

ОБАВЕШТЕЊА везана за БФ !!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Мене занима где има добра кавурма... и када је пријава испита за јануар?

Prijava za januar je ranije obicno bila do 31. decembra, ali kad odneses i kasnije primali su...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Браћо и сестре, зна ли неко како плаћамо школарину ми, којима је истекао апсолвентски стаж и од октобра започињемо постапсолвентски? Је л' за нас цена бода 850 динара или и више? Чуо сам разне нелогичне информације, а нисам стигао да питам на студентској служби? Зна ли неко тачно како то иде?

Хвала унапред.

Жаждушчују душу моју благочестија напој водами.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... и мене то занима, можда би било добро да ово поставиш на јавном делу форума више ће људи да види.

Подели на овим сајтовима

Овако, имам једно питање и потребан ми је савет.

Конкурисао сам мејлом за дом ПБФ и нисам добио никакав одговор па не знам да ли је конкурисање успело или није.

Онда сам послао још један мејл са таквим питањем и опет нисам добио никакав одговор.

Молим оне који су упућени да ми дају савет шта да радим пошто се крај рока за конкурисање ближи а ја још увек немам појма ни да ли сам чак упао у трку за дом!

Хвала унапред на одговорима!

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Хм... и мене то занима, можда би било добро да ово поставиш на јавном делу форума више ће људи да види.

Само реците на којој теми, пошто се не сналазим баш најбоље. :)

Жаждушчују душу моју благочестија напој водами.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...