Jump to content

ОБАВЕШТЕЊА везана за БФ !!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Колико знам конкурс је половином септембра на нивоу читавог БУ. Цена је око хиљаду евра по години.

Рангирање је на основу просека са основних студија.

Колико иде на буџет зна се тек накнадно, обично то што пише не значи ништа тако да има доста одустајања. То рецимо мени одговара јер ја чекам да неко одустане јер имам врло слаб просек, додуше мене занима општи смер.

Прошле године је један свештеник кога познајем уграбио последње упражњено место на практичном смеру чак у децембру!

Ове године не верујем да ће се то дешавати јер ће бити много више свршених Болоњаца.

Подели на овим сајтовима

Колико знам конкурс је половином септембра на нивоу читавог БУ. Цена је око хиљаду евра по години.

Рангирање је на основу просека са основних студија.

Колико иде на буџет зна се тек накнадно, обично то што пише не значи ништа тако да има доста одустајања. То рецимо мени одговара јер ја чекам да неко одустане јер имам врло слаб просек, додуше мене занима општи смер.

Прошле године је један свештеник кога познајем уграбио последње упражњено место на практичном смеру чак у децембру!

Ове године не верујем да ће се то дешавати јер ће бити много више свршених Болоњаца.

zna li se koji je prosek prethodnih godina bio dovoljan za budzet...cisto okvirne prestave radi

Подели на овим сајтовима

nasznak9877777777777777777

Маро, има ли негде да се пронађу аудио предавања из Литургике?

Нема, да ја знам. Професор Милошевић држи тако конфузна предавања, да не верујем да би слушање истих допринело било каквом разумевању Литургике.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...