дибидусрус Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Дајте, та нова предавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Цитат Откуд сад па 50 предавања на сајту? Имам их тек десетак, кад их пре окачисте, па пре десетак дана сам их скидао. И отац Иван научио све напамет. Па где сам ја од вас, моја генерација је много назаднија. algabacaju Ево ових предавања, прастара су: http://www.verujem.org/audio/ignatije_audio.htm Иначе изашао је рок на сајту ПБФ, Догматике међутим нема. Крив је опет извесни Петровић, да погађам? Измена: Ево скидам преостало, ово а верујем.орг сте поставили...Не знам како ми је промакло. Не пратиш, не пазиш... још ћемо Ти дати казнене поене 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bojans Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Цитат Цитат Цитат koja su to nova predavanja na verujemu?Imam ja neka predavanja vladikina koja sam odavno skinula sa verujem, ali ne znam kako da ih okacim ovde! Oce Ivane, pomozite....Ми имамо преко 50 окачених предавања Владике Игнатија. Имамо и та са верујем и нека која постоје само код нас. Ако има нешто најновије из 2009 или 2010 би нам значило.Иначе Маро, имаш ли и нека друга предавања, других професора? Ако имаш или знаш неког ко има, најлакше ће бити то да се постсви на сајт. То ћемо ми да одрадимо. jesu li to kucana predavanja ili audio format i gde su postavljena??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Мај 25, 2010 Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат koja su to nova predavanja na verujemu?Imam ja neka predavanja vladikina koja sam odavno skinula sa verujem, ali ne znam kako da ih okacim ovde! Oce Ivane, pomozite....Ми имамо преко 50 окачених предавања Владике Игнатија. Имамо и та са верујем и нека која постоје само код нас. Ако има нешто најновије из 2009 или 2010 би нам значило.Иначе Маро, имаш ли и нека друга предавања, других професора? Ако имаш или знаш неког ко има, најлакше ће бити то да се постсви на сајт. То ћемо ми да одрадимо. jesu li to kucana predavanja ili audio format i gde su postavljena??? Кажи шта ти треба, па да нађемо!!! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 25, 2010 Прадавања Владике Игнатија: Аудио https://www.pouke.org/audio.php?cid=154 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bojans Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат koja su to nova predavanja na verujemu?Imam ja neka predavanja vladikina koja sam odavno skinula sa verujem, ali ne znam kako da ih okacim ovde! Oce Ivane, pomozite....Ми имамо преко 50 окачених предавања Владике Игнатија. Имамо и та са верујем и нека која постоје само код нас. Ако има нешто најновије из 2009 или 2010 би нам значило.Иначе Маро, имаш ли и нека друга предавања, других професора? Ако имаш или знаш неког ко има, најлакше ће бити то да се постсви на сајт. То ћемо ми да одрадимо. jesu li to kucana predavanja ili audio format i gde su postavljena??? Кажи шта ти треба, па да нађемо!!! 0110_hahaha 0205_whistling iskreno ja smatram da su ta predavanja veoma kvalitetna i rado bih imao sva njegova predavanja u pisanom obliku jer su vise nego korisna,zanimljiva i jasna http://www.pic4ever.com/images Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Мај 26, 2010 Пријави Подели Написано Мај 26, 2010 Jel može ovo http://www.4shared.com/account/dir/QSvuIgeO/sharing.html?rnd=45 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bojans Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Цитат Jel može ovo http://www.4shared.com/account/dir/QSvuIgeO/sharing.html?rnd=45 naravno da moze... hvala...na ovaj fazon sam video da imaju sva predavanja i da se to koristi kao udzbenik u niskoj bogosloviji ali znas kako kazu obecanje ludom radovanje 8084.gif...ako imas jos nesto okaci crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ево положио сам и ја Догматику и то из прве (ако ме нису слагали ови из студентске службе) - 7 (седам)! :0104cheesy: Желим пре свега да захвалим својој драгој супруги и деци који су давали безрезервну подршку све ове године, затим мојим родитељима који су ме родили и трпели, такође захваљујем се катедри за Патрологију (оцу Владану, владики Максиму и ђакону Здравку) јер су ме већ три рока натеривали да утврђујем градиво. Захваљујем се посебно овоме сајту Поуке.орг, на подршци, саветима, скриптама и аудио предавањима. И на крају посебно бих поздравио колегу Изариљца (Алдук на овом форуму), који ми је открио цаку да је уџбеник Вероунауке за 3. и 4. разред Средњих школа најбоље испитно помагало. Наравно све похвале и асистенту Предрагу Петровићу за крајње разумевање за моје философирање и тражење правог одговора у 1. питању - очигледно да ипак нисам упао у јерес. :0104cheesy:.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' /> И наравно... :0104cheesy: (Питања: 1 - Тајна Христова по св Максиму Исповеднику 2 - О првородном греху) Cremonese је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ниси навео ко се побринуо за Твој изглед 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ето, заборавих. 0202_238 Нисам дуго гледао Холивуд и Вимблдон, бар 15 година. Тренутно учим Философију, мислим да и немам изглед. 89898989898989 Што би реко брат Деда - Смрт у дискотеци! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
alduk Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Hvala puno, na pohvalama! Cestitam na polozenom ispitu. Pozdrav PS. Ja sam Arapin , inace :0104cheesy:! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Цитат Ево положио сам и ја Догматику и то из прве (ако ме нису слагали ови из студентске службе) - 7 (седам)! 0202_238 Желим пре свега да захвалим својој драгој супруги и деци који су давали безрезервну подршку све ове године, затим мојим родитељима који су ме родили и трпели, такође захваљујем се катедри за Патрологију (оцу Владану, владики Максиму и ђакону Здравку) јер су ме већ три рока натеривали да утврђујем градиво. Захваљујем се посебно овоме сајту Поуке.орг, на подршци, саветима, скриптама и аудио предавањима. И на крају посебно бих поздравио колегу Изариљца (Алдук на овом форуму), који ми је открио цаку да је уџбеник Вероунауке за 3. и 4. разред Средњих школа најбоље испитно помагало. Наравно све похвале и асистенту Предрагу Петровићу за крајње разумевање за моје философирање и тражење правог одговора у 1. питању - очигледно да ипак нисам упао у јерес. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' /> И наравно... (Питања: 1 - Тајна Христова по св Максиму Исповеднику 2 - О првородном греху) Честитам ти од срца!!! 319.gif klapklap klapklap klapklap hvala за питања!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 честитам! :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Ако си добио 7 из Догматике, то значи да си негде близу нивоа Владике Игнатија. Ко добије 7 код Пеђе тај може да напише апологију против јереси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука