Jump to content

ОБАВЕШТЕЊА везана за БФ !!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван
  Цитат

Откуд сад па 50 предавања на сајту? Имам их тек десетак, кад их пре окачисте, па пре десетак дана сам их скидао. И отац Иван научио све напамет. Па где сам ја од вас, моја генерација је много назаднија.  algabacaju

Ево ових предавања, прастара су: http://www.verujem.org/audio/ignatije_audio.htm

Иначе изашао је рок на сајту ПБФ, Догматике међутим нема. Крив је опет извесни Петровић, да погађам?

Измена: Ево скидам преостало, ово а верујем.орг сте поставили...Не знам како ми је промакло.

Не пратиш, не пазиш... још ћемо Ти дати казнене поене 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  Цитат
  Цитат
  Цитат

koja su to nova predavanja na verujemu?

Imam ja neka predavanja vladikina koja sam odavno skinula sa verujem, ali ne znam kako da ih okacim ovde! Oce Ivane, pomozite....
Ми имамо преко 50 окачених предавања Владике Игнатија. Имамо и та са верујем и нека која постоје само код нас. Ако има нешто најновије из 2009 или 2010 би нам значило.

Иначе Маро, имаш ли и нека друга предавања, других професора? Ако имаш или знаш неког ко има, најлакше ће бити то да се постсви на сајт. То ћемо ми да одрадимо.

jesu li to kucana predavanja ili audio format i gde su postavljena???

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Imam ja neka predavanja vladikina koja sam odavno skinula sa verujem, ali ne znam kako da ih okacim ovde! Oce Ivane, pomozite....
Ми имамо преко 50 окачених предавања Владике Игнатија. Имамо и та са верујем и нека која постоје само код нас. Ако има нешто најновије из 2009 или 2010 би нам значило.

Иначе Маро, имаш ли и нека друга предавања, других професора? Ако имаш или знаш неког ко има, најлакше ће бити то да се постсви на сајт. То ћемо ми да одрадимо.

Кажи шта ти треба, па да нађемо!!!  4chsmu1  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Кажи шта ти треба, па да нађемо!!!  0110_hahaha  0205_whistling

iskreno ja smatram da su ta predavanja veoma kvalitetna i rado bih imao sva njegova predavanja u pisanom obliku jer su vise nego korisna,zanimljiva i jasna http://www.pic4ever.com/images

Подели на овим сајтовима

Цитат

naravno da moze...  hvala...na ovaj fazon sam video da imaju sva predavanja i da se to koristi kao udzbenik u niskoj bogosloviji ali znas kako kazu obecanje ludom radovanje  8084.gif...ako imas jos nesto okaci crosseo

Подели на овим сајтовима

Ево положио сам и ја Догматику и то из прве (ако ме нису слагали ови из студентске службе) - 7 (седам)!

:0104cheesy:

Желим пре свега да захвалим својој драгој супруги и деци који су давали безрезервну подршку све ове године, затим мојим родитељима који су ме родили и трпели, такође захваљујем се катедри за Патрологију (оцу Владану, владики Максиму и ђакону Здравку) јер су ме већ три рока натеривали да утврђујем градиво. Захваљујем се посебно овоме сајту Поуке.орг, на подршци, саветима, скриптама и аудио предавањима.

И на крају посебно бих поздравио колегу Изариљца (Алдук на овом форуму), који ми је открио цаку да је уџбеник Вероунауке за 3. и 4. разред Средњих школа најбоље испитно помагало.

Наравно све похвале и асистенту Предрагу Петровићу за крајње разумевање за моје философирање и тражење правог одговора у 1. питању - очигледно да ипак нисам упао у јерес.  :0104cheesy:.gif' class='bbc_emoticon' alt='amin-nas' />

И наравно...

:0104cheesy:

(Питања:

1 - Тајна Христова по св Максиму Исповеднику

2 - О првородном греху)

Подели на овим сајтовима

Ето, заборавих. 0202_238

Нисам дуго гледао Холивуд и Вимблдон, бар 15 година.

Тренутно учим Философију, мислим да и немам изглед.  89898989898989

Што би реко брат Деда - Смрт у дискотеци!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ево положио сам и ја Догматику и то из прве (ако ме нису слагали ови из студентске службе) - 7 (седам)!

0202_238

Желим пре свега да захвалим својој драгој супруги и деци који су давали безрезервну подршку све ове године, затим мојим родитељима који су ме родили и трпели, такође захваљујем се катедри за Патрологију (оцу Владану, владики Максиму и ђакону Здравку) јер су ме већ три рока натеривали да утврђујем градиво. Захваљујем се посебно овоме сајту Поуке.орг, на подршци, саветима, скриптама и аудио предавањима.

И на крају посебно бих поздравио колегу Изариљца (Алдук на овом форуму), који ми је открио цаку да је уџбеник Вероунауке за 3. и 4. разред Средњих школа најбоље испитно помагало.

Наравно све похвале и асистенту Предрагу Петровићу за крајње разумевање за моје философирање и тражење правог одговора у 1. питању - очигледно да ипак нисам упао у јерес.  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':0104cheesy:' />

И наравно...

:)

(Питања:

1 - Тајна Христова по св Максиму Исповеднику

2 - О првородном греху)

Честитам ти од срца!!! 319.gif  klapklap  klapklap  klapklap    :)

hvala за питања!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ако си добио 7 из Догматике, то значи да си негде близу нивоа Владике Игнатија.

Ко добије 7 код Пеђе тај може да напише апологију против јереси.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...