GeniusAtWork Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 a da se mi ipak više ugledamo na Švajcarsku Ako misliš da se ugledamo po pitanju vojske - Švajcarska ima opštu vojnu obavezu, traje 4 ili 5 meseci, nisam siguran koliko tačno. Postoji civilno služenje koje traje oko godinu dana (slično kao kod nas dok je još postojala opšta vojna obaveza), s tim što posebna komisija razmatra svaki pojedinačni prigovor savesti. Ukoliko prigovor bude odbijen, regrut onda mora da služi redovno. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 AMA, mislite malo, Švajcarska se držala po strani i klonila bilo kakvog rata, i samo rade za svoju dobrobit, jaka su i razvijena zemlja, sa standardom koji niko ovde ne može da zamisli, i šta me briga za njihovu vojsku ALOOOOOOOO Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Управо то је битно. Треба водити паметну политику као они, не мешати се великим силама у посао и држати по страни. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 У Швици, колико знам, сваки становник дужи по један комад војног наоружања...држи га код себе кући и обучен је за употребу...неко има пушку, неко има минобацач, неко има ракетни бацач... Polako postajes libertarijanac. I ja sam za to da se legalizuje naoruzanje u Srbiji. Necu da duzim nista, ocu svoj pistolj da kupim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Управо то је битно. Треба водити паметну политику као они, не мешати се великим силама у посао и држати по страни. Ја бих највише волео да је тако...али изгледа да они знају нешто што ми не знамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Polako postajes libertarijanac. I ja sam za to da se legalizuje naoruzanje u Srbiji. Necu da duzim nista, ocu svoj pistolj da kupim. Па ако ти неко улети у цвећњак да га изрешеташ поштено... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 a demanti za ovo: ,,...Војна вежба са лицима из резервног састава планирана је да се изведе позивањем лица из: - Центара МО Вождовац и Савски Венац 05.03.2014. године..." http://www.mod.gov.r...d_sadrzaja=4911 ,,...Nedavno sam dobio poziv za vojne vezbe u Nisu..." 27.10.2013. http://www.mycity-mi...ojne-vezbe.html https://www.pouke.org...ну-вежбу/page-3 ? Šta je s tim? Prema njihovom sajtu, oni konstantno zovu ljude na nekakve vežbe Mislim da bi ustav trebao da garantuje slobodu какав деманти!? Јел` правиш ти разлику између питања које си поставио у наслову теме и позивања војних обвезника... Мислим-можемо овако до сутра.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 какав деманти!? Јел` правиш ти разлику између питања које си поставио у наслову теме и позивања војних обвезника... Мислим-можемо овако до сутра.... Уплашио се дечко...нико му није рекао да се на војним вежбама кува најбољи пасуљ... R.Žiskar and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! RYLAH, Grizzly Adams, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! И не треба да се предајеш! Нити да клонеш духом! Само напред! Драшко, Иван ♪♫, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! Желим ти од свег срца да успеш у томе. И свакако не одустај. Увек постоји решење. kordun, Саша од Москве, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! nek si ti živ i zdrav brate ! a ostalo otom potom Ђуро Станивук, Иван ♪♫ and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! Желим ти прво да оздравиш , а потом да ти се остали циљеви остваре . Драшко, Иван ♪♫ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Другим речима, добри Бог ће побити све оне који не мисле као ми. Ајде не паметуј но гледај шта следи Србији. Србији следи последња катарза како политичка тако и духовна. Нису ту битне стране него Србски народ као целина. То значи биће преумљења и промене погледа на свет. Само примитивци одмах помисле на такве ствари. Каква убиства човече!? NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati! И не треба да се предаш али не треба ни да се много фокусираш на "проблеме" "ометања" Мало сам старији од тебе и веруј ми, што сам се мање обазирао на "прогнозе" и "сажаљења" то сам пре иако лаганим темпом прешишао све глупости и привидне проблеме. Фокусирај се на своје циљеве, снове, дефиниши их, помоли се да схватиш шта стварно желиш и на то се фокусирај, не троши пажњну и енергију на препреке и сумње. Grizzly Adams and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука