Jump to content

Могућност враћања редовне војне обавезе није искључена

Препоручена порука

a da se mi ipak više ugledamo na Švajcarsku

Ako misliš da se ugledamo po pitanju vojske - Švajcarska ima opštu vojnu obavezu, traje 4 ili 5 meseci, nisam siguran koliko tačno. Postoji civilno služenje koje traje oko godinu dana (slično kao kod nas dok je još postojala opšta vojna obaveza), s tim što posebna komisija razmatra svaki pojedinačni prigovor savesti. Ukoliko prigovor bude odbijen, regrut onda mora da služi redovno.

Подели на овим сајтовима

AMA, mislite malo, Švajcarska se držala po strani i klonila bilo kakvog rata, i samo rade za svoju dobrobit, jaka su i razvijena zemlja, sa standardom koji niko ovde ne može da zamisli, i šta me briga za njihovu vojsku ALOOOOOOOO

Подели на овим сајтовима

Управо то је битно. Треба водити паметну политику као они, не мешати се великим силама у посао и држати по страни.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

У Швици, колико знам, сваки становник дужи по један комад војног наоружања...држи га код себе кући и обучен је за употребу...неко има пушку, неко има минобацач, неко има ракетни бацач...

Polako postajes libertarijanac. I ja sam za to da se legalizuje naoruzanje u Srbiji. Necu da duzim nista, ocu svoj pistolj da kupim.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо то је битно. Треба водити паметну политику као они, не мешати се великим силама у посао и држати по страни.

Ја бих највише волео да је тако...али изгледа да они знају нешто што ми не знамо...

Подели на овим сајтовима

Polako postajes libertarijanac. I ja sam za to da se legalizuje naoruzanje u Srbiji. Necu da duzim nista, ocu svoj pistolj da kupim.

Па ако ти неко улети у цвећњак да га изрешеташ поштено...  :D

Подели на овим сајтовима

a demanti za ovo:

,,...Војна вежба са лицима из резервног састава планирана је да се изведе позивањем лица из:

- Центара МО Вождовац и Савски Венац 05.03.2014. године..."

http://www.mod.gov.r...d_sadrzaja=4911

,,...Nedavno sam dobio poziv za vojne vezbe u Nisu..." 27.10.2013.

http://www.mycity-mi...ojne-vezbe.html

https://www.pouke.org...ну-вежбу/page-3

?

Šta je s tim? Prema njihovom sajtu, oni konstantno zovu ljude na nekakve vežbe

Mislim da bi ustav trebao da garantuje slobodu

какав деманти!?

Јел` правиш ти разлику између питања које си поставио у наслову теме и позивања војних обвезника... Мислим-можемо овако до сутра....

Подели на овим сајтовима

какав деманти!?

Јел` правиш ти разлику између питања које си поставио у наслову теме и позивања војних обвезника... Мислим-можемо овако до сутра....

Уплашио се дечко...нико му није рекао да се на војним вежбама кува најбољи пасуљ...

Подели на овим сајтовима

Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati!

Подели на овим сајтовима

Ako ikad uspem da se izlečim i rešim ovih zdravstvenih problema koje imam, bežim odavde, bežim odavde glavom bez obzira! Negde gde ću moći da se ostvarim ko čovek. Dođe mi da plačem... Kad samo shvatim koliko mi besmislenih stvari stoji na putu... A šta sve mogu da uradim... I šta sve želim da uradim... I neću se nikada predati!

И не треба да се предајеш! Нити да клонеш духом! Само напред!

Подели на овим сајтовима

Желим ти од свег срца да успеш у томе. И свакако не одустај. Увек постоји решење.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

nek si ti živ i zdrav brate ! a ostalo otom potom

Подели на овим сајтовима

Желим ти прво да оздравиш , а потом да ти се остали циљеви остваре .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Другим речима, добри Бог ће побити све оне који не мисле као ми.

Ајде не паметуј но гледај шта следи Србији.

Србији следи последња катарза како политичка тако и духовна.

Нису ту битне стране него Србски народ као целина.

То значи биће преумљења и промене погледа на свет.

Само примитивци одмах помисле на такве ствари.

Каква убиства човече!?

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

И не треба да се предаш али не треба ни да се много фокусираш на "проблеме" "ометања"

Мало сам старији од тебе и веруј ми, што сам се мање обазирао на "прогнозе" и "сажаљења" то сам пре иако лаганим темпом прешишао све глупости и привидне проблеме.

Фокусирај се на своје циљеве, снове, дефиниши их, помоли се да схватиш шта стварно желиш и на то се фокусирај, не троши пажњну и енергију на препреке и сумње.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...