Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Mnogim strankama je spoljna politika GLAVNA STVAR u priči, što je takođe neverovatno. Neko u našoj situaciji ne bi trebalo mnogo o tome uopšte... Kao da nemamo nikakvih problema i neverovatno smo politički uticajni i vojno moćni da je na prvom mestu šta da radimo geopolitički Ја нисам странка нити политичар...ја сам само емотивно биће и геополитика ми је иза нове године.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Треба дати барем три године Дверима да спроведу своју политику. Након тога нека народ бира. Верујем да би после тога победили са већином гласова. Али душмани им не дају. Ударили на банкаре који ће овај свет довести до капитулације врло брзо, и тим потезом себи нанели штету и слабу могућност за успех на изборима. Све можеш, осим ако не дираш банкаре и не правиш атомске бомбе. Та два стуба и оружја САД-а којим поробљавају свет и сопствене грађане. Нека нам је Бог у помоћ! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ne znam, Radule treba da skače od sreće ako bude preko 1% koliko vidim. Da li za nekog ko će sigurno da pređe celzijus, da ne ode Velikom Poglavici još malo na onih 50% što će da uzme? A Dveri će da kukaju na krađu još jednom, videćete. Evo post koji sam sinoc napisala jer sam imala slicnih dilema... Malopre sam se vratila sa Raduloviceve konvencije gde sam cula da se dosta ljudi, koji inace izuzetno cene Radulovicev rad i podrzavaju ideje koje promovise, premislja da li da glasa za njega. Plase se da ce, u slucaju da ne predje cenzus, njihovi glasovi otici Vucicu. Prvo mi se to ucinilo razlozno i logicno. Medjutim, posle malo razmisljanja sam shvatila da u Srbiji, osim Radulovica, u stvari i nema prave opozicije. Postoji Vucic i oni koji bi sa njim u koaliciju. Zato sam rekla svima koji se dvoume da ako ne glasaju za Radulovica, njihov glas SIGURNO ide Vucicu! Dakle, ako neko sa foruma ima slicne dileme, neka malo porazmisli o ovome sto sam napisala i hrabro glasa za ono u sta veruje. Аурор је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Треба дати барем три године Дверима да спроведу своју политику. Након тога нека народ бира. Верујем да би после тога победили са већином гласова. Али душмани им не дају. Ударили на банкаре који ће овај свет довести до капитулације врло брзо, и тим потезом себи нанели штету и слабу могућност за успех на изборима. Све можеш, осим ако не дираш банкаре и не правиш атомске бомбе. Та два стуба и оружја САД-а којим поробљавају свет и сопствене грађане. Нека нам је Бог у помоћ! Mного је брате... Три године нпр. Бошка Обрадовића,,, Аух... RYLAH, Срђан Шијакињић, florenntina and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Mного је брате... Три године нпр. Бошка Обрадовића,,, Аух... Koliko li bi im trebalo da potrpaju izdajnike, strane plaćenike, "neoliberale", "evropejske ekstremiste", pedere, ljude sa formiranim neokorteksom i ostale Nepodobnike u logore? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 @, шта бре де је звоне, де си и ти, нема те на форуму к'о поштеног политичара у Србији Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 @, шта бре де је звоне, де си и ти, нема те на форуму к'о поштеног политичара у Србији Hahahahhah xD De si, amigo? Evo mene, tu sam, živim i radim. Šta ima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Није много. За неутралисање непријатеља и корова и више него довољно. Мало је да све реформе спроведу' али опет довољно да се осети снага идеја и благи бољитак. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Треба дати барем три године Дверима да спроведу своју политику. Након тога нека народ бира. Верујем да би после тога победили са већином гласова. Али душмани им не дају. Кад се сетим да си индетичну ствар причао за Вучића...... е мој игњатије џабе добре намере ..... када констатно правиш једне те исте грешке из једног те истог размишљања--- oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 кад се сетим да си индетичну ствар причао за Вучића.. е мој игњатије џабе добре намере ... nije brat ignjatije kriv što je vučko izdao, kako to njemu možeš nabijati na nos, šta želiš reći da bi i obradović izdao? Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 nije brat ignjatije kriv što je vučko izdao, kako to njemu možeš nabijati na nos, šta želiš reći da bi i obradović izdao? Не него Милосављевић заборавља да му је Тадић био идол, па му је лако да сад неком набија на нос продане душе...срамота колико је саможив.. Ignjatije and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Не него Милосављевић заборавља да му је Тадић био идол, па му је лако да сад неком набија на нос продане душе...срамота колико је саможив.. A nakon toga, doduse kratko, Zoran Zivkovic. Nadam se da se nece razocarati u Raduleta. kordun, RYLAH and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Не него Милосављевић заборавља да му је Тадић био идол, па му је лако да сад неком набија на нос продане душе...срамота колико је саможив.. Када је мени Тадић био идол? То што сам заступао тада његову политику значи да ми је идол? Видиш то је разлика између мене и Игњатија, ја сам заступао Тадићевску политику, еу итд... и онда сам кроз аргументе и разговор са другима схватио да ми је приступ проблематици политике погрешан. Што не може да се каже за игњатија. A nakon toga, doduse kratko, Zoran Zivkovic. Nadam se da se nece razocarati u Raduleta. Ко каже да сам се разочарао у њега? Једноставно сам нашао бољу опцију. Не видим шта је ту проблем? Јел морам да будем вечно и вазда одан једној опцији и ставу? Ја мој став мењам, када наиђем на квалитетнији, рационалнији аргументованији. Опет, мени нико од њих никада није био идол. Већ политичка опција коју сам подражавао. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 A nakon toga, doduse kratko, Zoran Zivkovic. Nadam se da se nece razocarati u Raduleta. Надам се да се нико неће разочарати у нову власт а сигуран сам да сви хоћемо. Као кад је у питња наша фудбалска репрезентација. Видиш то је разлика између мене и Игњатија, ја сам заступао Тадићевску политику, еу итд... и онда сам кроз аргументе и разговор са другима схватио да ми је приступ проблематици политике погрешан. Што не може да се каже за игњатија. Опет си ти победио, наравно...и твоје г**но не смрди, наравно..... Почела је изборна тишина и ја ћу испоштовати закон као и себе и завршити своје активности на политичким темама уз кратку констатацију: "Гласаћу за Двери - зато што сам тако у могућности. Нека гласа ко за кога хоће и мисли да треба, поштујем свачије право да буде насамарен као и своје наравно." kordun, Милош Обилић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 A nakon toga, doduse kratko, Zoran Zivkovic. Nadam se da se nece razocarati u Raduleta. Ма видећете после избора да је Вучко најбољи и најпаметнији политичар и да се жртвује и даје своје све за Србију, такви политичари требају Србији, дати му сву власт... Само да му окопају њиву има да гласа к`о бела лала... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука