ПиП Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 А сад дискутујемо о? M4r4 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ne znam stvarno po kom podvižničkom životu se istakao poslednji ruski stvar...ako bi neko hteo da mi otvori oči... :.mislise. M4r4 је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 poslednji ruski stvar Мислиш: последњи руски цар? Не знам за његово подвижништво, али је ипак био помазаник за цара од стране православне цркве и убијен је из тог разлога од комуниста заједно са својом породицом. "Николај крвави" је изрека скована од стране комуниста. Тако да моје питање се више односи на то што је путин употребио ову комунистичку кованицу? Manastir Bradaca, Дуња and kordun је реаговао/ла на ово 3 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 to što je nasledio presto ruskok cara i što je pomazanik za cara nikako ga ne čini svetim.... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 to što je nasledio presto ruskok cara i što je pomazanik za cara nikako ga ne čini svetim.... Императора Николаја II Александровича канонизовала је 1. новембра 1981. године Руска православна загранична црква која тада није била у јединству са Московском патријаршијом. Деветнаест година касније, 2000, и помесна Руска православна црква га је канонизовала заједно са супругом и децом. Проглашени су за мученике. (са википедије) Интегра, kordun, N.Petrovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Тако да моје питање се више односи на то што је путин употребио ову комунистичку кованицу? omaklo mu se, dugo je radio kao KGB oficir.. ПиП, Tristatri, Дуња and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Императора Николаја II Александровича канонизовала је 1. новембра 1981. године Руска православна загранична црква која тада није била у јединству са Московском патријаршијом. Деветнаест година касније, 2000, и помесна Руска православна црква га је канонизовала заједно са супругом и децом. Проглашени су за мученике. (са википедије) I Alojzije Stepinac će skoro da postane svetac u katoličkoj crkvi, a da li je u stvari svet? Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ne znam stvarno po kom podvižničkom životu se istakao poslednji ruski stvar...ako bi neko hteo da mi otvori oči... nije bio podviznik vec je stradao kao mucenik.. SerbskiSin, DrNeoCortex, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 omaklo mu se,dugo je radio kao KGB oficir.. Најискреније, волео би де је тако. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 nije bio podviznik vec je stradao kao mucenik.. ne znam po čemu je on veći mučenik od onih jadnika poklanih po Hercegovini i Jasenovcu. SerbskiSin and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 I Alojzije Stepinac će skoro da postane svetac u katoličkoj crkvi, a da li je u stvari svet? Какве сад има везе православна цркава са католичком црквом? Дуња and SerbskiSin је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Март 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ne znam po čemu je on veći mučenik od onih jadnika poklanih po Hercegovini i Jasenovcu. Колико ја знам и они су канонизовани. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Какве сад има везе православна цркава са католичком црквом? kako su ovi proglasili Alojzija svecem, tako su i Rusi iz zagranične crkve proglasili Nikolu Romanova...Ja to zovem političkim svecima. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ne znam po čemu je on veći mučenik od onih jadnika poklanih po Hercegovini i Jasenovcu. niko ne kaze da je veci mucenik od njih..a sto se stepinca tice,nece ga kanonizovati JEDNA SVETA SABORNA I APOSTOLSKA CRKVA vec RKC tako da tesko da moze da bude svet Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука