obi-wan Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Opet tvoj stari problem... ne umes da odes dalje od sebe pa to ti je... Mislis da narod u Srbiji kompletno deli tvoje misljnjenje? Ako ne, da li si spreman da preuzmes na sebe takav rizik da dopustis fizicko kaznjavanje dece romanticno verujuci da su svi roditelji u Srbiji isti ko Obi? Naveo sam ti moju okolinu, prilican broj ljudi. Nemoguce je da smo mi neki specijalan uzorak. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Naveo sam ti moju okolinu, prilican broj ljudi. Nemoguce je da smo mi neki specijalan uzorak. pa ja tebi sad navedem moju okolinu, poprilcian broj moji hdrugara koje su roditelji zestoko tukli....... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 14, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2015 Treba nekad pomalo istuci dete po turi, ali ne zlostavljati i mlatiti ga svaku sitnicu na krvnicki nacin kajsem i sl. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука